Ben jij een Drama Queen?

Test hier of je een Drama Queen bent!!

Mogelijke uitkomsten

Cool Girl (96 x uitgekomen)

Jij blijft altijd cool, ook in situaties waarin andere meiden veranderen in ware Hysteria. Jij denkt eerst logisch na, waardoor er wel heel wat moet gebeuren wil je als een kip zonder kop rennen. Emoties kun je prima pnder controle houden, zelfs als je van binnen kookt van woede. Dat is goed, want zo weet je met de meeste problemen in het leven om te gaan. Er zal niemand zijn die jou een aanstelster noemt en daar ben je blij om. Er zijn avst girls die net zo koelbloedig als jou willen zijn!

Panic Princess (23 x uitgekomen)

Jij geeft wel eens toe aan een emotionele explosie. Er zijn dagen dat je lekker in je vel en rustig bent, maar er zijn ook dagen dat het lijkt alsof je een ritje maakt in een emotionele achtbaan. Ja, soms kun je een beetje te dramatisch zijn, maar troost je: dat heeft bijna iedereen wel eens, vooral als het over de gezondheid of het liefdesleven gaat. Probeer je over the top reacties wel tot een minimum te beperken en haal eerst eens diep adem. Waarschijnlijk kom je dan tot de conclusie dat iets niet de moeite waard is om je druk over te maken.

Darma Queen (14 x uitgekomen)

Als er iemand is die een oscar verdient voor acteerprestaties dan ben jij het wel! Je weet van heel wat muggen olifanten te makenen hoewel dit voor jou en je vriendinnen zorgt voor heel wat melige buien, is het toch voor juo best een probleem. Je meot proberen eerst rustig na te denken, zodat je kunt vorkomen dat je je hysterisch gaat gedragen! Want problemen mogen op de dag zelf een megacrisis lijken, de volgende dag ben je ze al weer evrgeten!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • PotterHead4ever

    Lol er staat darma Queen en dat kan je veranderen in karam Queen :8

    9 jaar geleden
  • LoLiHaNiZa

    cool girl, klopt wel, behalve bij de spinnen begin ik te roepen en te tieren :d

    1 decennium geleden
  • iErtjeee

    Kben een Cool Girl:D:D:D

    1 decennium geleden
  • Judithh

    Cool girl. Vette foto's =P

    1 decennium geleden
  • vero232

    Cool Girl

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?