Welk van de 13 elementen heb je?

Welk element heb je? Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Vuur (4 x uitgekomen)

Je bent over het algemeen stil, maar zodra je de kans krijgt laat je zien wie je bent. Je kan soms zelfs agressief of strijdlustig zijn, maar je denkt altijd goed na voordat je iets doet.

Water (16 x uitgekomen)

Je bent erg sociaal en je kunt goed voor jezelf opkomen. Ook help je anderen graag en staat altijd open voor iedereen.

Aarde (20 x uitgekomen)

Je bent vrolijk en sociaal. Maar als je boos op iemand bent, laat je dat ook goed merken.

Lucht (1 x uitgekomen)

Je houdt van grapjes maken en het middelpunt van de groep te zijn. Je doet er alles voor om te zorgen dat anderen je mogen, en je blijft jezelf op elk moment.

Elektriciteit (0 x uitgekomen)

Je bent best luidruchtig en vindt het niet leuk om beledigt te worden. Je wilt anderen laten zien dat je sterk bent, maar je drijft het niet over.

Ijs (3 x uitgekomen)

Je houdt van duidelijkheid en goede organisatie. Je helpt anderen graag als ze het aan je vragen, en je maakt gemakkelijk vrienden. Maar soms heb je een momentje dat je alles achter je laat en even alleen wilt zijn, zodat je kunt bijkomen van alle drukte om je heen.

Steen (2 x uitgekomen)

Je bent erg sterk, fysiek en lichamelijk. Je staat altijd stevig in je schoenen, zelfs als er minder leuke momenten zijn. Van huilen heb je nog nooit gehoord, maar je vindt het wel belangrijk om mee te leven met anderen.

Hout (11 x uitgekomen)

Je bent de stuiterbal van de groep. Je bent bijna nooit serieus, en als anderen in een dip zitten haal jij ze er gemakkelijk weer uit.

Metaal (2 x uitgekomen)

Je toont aan anderen niet veel emotie, maar diep van binnen heb je die wel. Je bent meestal in grote groepen wat stiller, behalve als je bij je vrienden bent, dan maak je de grootste lol.

Magie (0 x uitgekomen)

Je bent wat dromerig en hebt een grote fantasie. Je kan ook goed vrienden maken en hebt bijna nooit ruzie.

Lichte magie (8 x uitgekomen)

Je straalt meestal uit. Je bent zorgzaam voor anderen en lacht graag. Veel mensen zien jou als een voorbeeld en geven je vaak complimenten, maar voor jou is het belangrijkst dat je gelukkig bent.

Donkere magie (12 x uitgekomen)

Je hebt een beetje moeite met het sociaal zijn, maar dat maakt je niet echt iets uit. Je maakt anderen duidelijk dat er niet met je te spotten valt, en soms kun je nogal agressief zijn. Alleen bij je echte vrienden voel je je thuis, en daarmee durf je ook veel te delen.

Koudvuur (15 x uitgekomen)

Je bent nogal mysterieus en houdt bijna alles voor je. Veel mensen kennen jou niet goed, omdat je niet veel over jezelf verteld en altijd een beetje stil bent. Je bent erg voorzichtig met wat je doet, en daarmee gaat er bijna niets mis.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • loveSamGrest

    donkere magie daar lijk ik inderdaad op andere opties bij mij waren lichte magie en koud vuur en magie omdat ik heel dromerig ben en fantasierijk ben maar vooral ijs ben ik denk ik

    5 jaar geleden
  • thatgirl23

    koud vuur maar ik denk meer een van de magie opties

    6 jaar geleden
  • inktzwart

    Steen, maar ik geloof dat lucht en - ook al stond deze er niet bij, geest.
    Geen idee waarom maar uh... Ik droomde het :'D

    8 jaar geleden
  • silverhand

    steen

    8 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Donkere magie... Ik Denk Eerder koudvuur

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?