ben jij een model?

Veel meiden denken het in zich te hebben om een model te worden. Zo zijn er ook vaak meiden die dit niet hebben en dan heel verbaasd zijn! Hoe kan dit? test of jij wel model kán worden!

Mogelijke uitkomsten

supermodel (78 x uitgekomen)

jij hebt het in je! je hebt alles wat een model nodig heeft! alleen nu nog het lef om je in te schrijven bij maxmodels of elite models! want daar kun je zo terecht!

net niet geschikt (7 x uitgekomen)

je hebt het nét niet. je hebt een mooi gezicht en de mannen vallen zo voor je. maar om model te worden heb je net dat beetje extra nodig, wat dus niet in je zit. vaak afgewezen bij modellenbureau's, of in ieder geval 3 keer? ga het niet oneindig proberen om ergens aangenomen te worden, want dit zal hoogstwaarschijnlijk niet lukken. wat wel een tip is, maar redelijk onhandig, is het te proberen in een ander land. daar heb je vast weer iets nieuws in te brengen!

beginnend model (25 x uitgekomen)

ga aan de slag met fotoshoots en ga werk maken van je zwakke punten zoals een zwakke lach, of dichtgeknepen ogen op foto's . een internationaal model zul je niet worden en ook geen supermodel, maar je kunt wel gaan werken voor mode-krantjes en misschien wel op tv! als figurant of actrice als dat iets voor je is. want leuk ben je zeker wel! alleen geen supermodel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • ateleia

    supermodel
    mijn quizzes zijn beter!
    chek ze!

    1 decennium geleden
  • TokioHotel10

    Supahh Model(A)

    1 decennium geleden
  • xPriscilla

    supermodel... HNTM is leuk :D daar heb ik een quiz van.. voor wie zyn jullie ? zeg het in mijn quiz.. ik vind Loïs t best

    1 decennium geleden
  • kauwgom

    supermodel
    :8

    1 decennium geleden
  • PuppyKiss

    Wie vinden jullie leukst Van HNTM ??, Ik Kim !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?