Welke slaapkamer past het beste bij jou?

In wat voor slaapkamer kan jij het beste gaan slapen.....? Doe deze quizlet, en kom erachter welke slaapkamer het beste bij jou past.

Mogelijke uitkomsten

Ouderwetse slaapkamer (32 x uitgekomen)

Jij kan het beste in een ouderwetse slaapkamer slapen! Jij bent misschien niet ouderwets, maar je houdt wel van de klassieke stijl. Je houdt van poespas, en dat zie je ook wel aan je kamer. Er staan veel antieke spullen in je kamer en andere oude spullen. Ook is jouw kamer meestal erg schoon en opgeruimd! In jouw slaapkamer staat het liefst een mooi groot hemelbed, met heel veel kussens.Deze ouderwetse stijl past in ieder geval het beste bij jou!

Moderne slaapkamer (28 x uitgekomen)

Jij kan het beste slapen in een moderne slaapkamer! Jij houdt van allerlei moderne spullen, zoals computers, Ipods, Televisie's, mobieltjes en allerlei andere gadgets. In je eigen kamer kun je zoveel computeren als je wilt, en je bent dan ook 24 uur per dag bereikbaar. In jouw slaapkamer staat een 1-persoons bed, maar je vindt slapen in een ander bed ook goed. Jij kleedt je sowieso ook meestal wel modern, dus deze kamer past helemaal bij jou!

Kinderslaapkamer (38 x uitgekomen)

Jij kan het beste slapen in een Kinderslaapkamer! Jij bent dan ook heel erg kinderachtig! Jij speelt het liefst met speelgoed. Je houdt ook heel erg veel van roze! Je hebt het liefste een roze hemelbed, met allemaal paardenposters aan de muur en een speelgoedkleed voor al je speelgoedkleed. Omdat je zo erg speels bent enzo, past deze kamer echt helemaal bij jou!

Tienerslaapkamer (104 x uitgekomen)

Jij kan het beste slapen in een Tienerslaapkamer! Jij bent vaak op pad, en hebt dan niet echt tijd en zin om je slaapkamer op te ruimen. En als je thuis op je slaapkamer bent, dan maak je eigenlijk alleen nog maar meer rommel. Hoewel je een tweepersoonsbed ook cool vindt, hou je opzich ook wel van dit soort slaapkamers. Je hangt je kamer vol met allemaal posters, en je kleren liggen overal op de grond omdat je te beroerd bent om ze op te ruimen. In ieder geval past deze slaapkamer helemaal bij jou!

Slaapzaal (79 x uitgekomen)

Jij kan het beste slapen in een slaapzaal! Jij hecht veel waarden aan vrienden, en je bent dan ook graag bij ze. Jij wilt meestal niet gelijk slapen, je wilt eerst nog even praten. In een slaapzaal kan dat, en daarom past een slaapzaal echt helemaal bij jou!

Statistieken

Statistieken

Reageer (22)

  • Guernica

    wow die slaapzaal is sowieso van kamp vught..

    9 jaar geleden
  • ViolaMalik

    Ik heb een dode slaapkamer, daarmee bedoel ik witte muren weinig meubel en ik mag geen posters op de muren ophangen grrrrr.
    Help!

    1 decennium geleden
  • mikiee

    moderne slaapkamer ik heb nu een tienerkamer maar dat wil ik niet ik vind die moderne wel cool(cool)

    1 decennium geleden
  • Fandom

    Moderne kamer

    1 decennium geleden
  • jFletcher

    tienerslaapkamer
    oke. dit is de eerste die ik vandaag doe die he-le-maal klopt
    elk woord

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?