Wat is jouw grootste angst?

Iedereen is wel ergens bang voor. Sommige mensen hebben zelfs angsten, waarvan ze niet eens weten dat ze die hebben. Doe deze quizlet dus, om erachter te komen wat grootste angst is! Altijd handig om te weten.

Mogelijke uitkomsten

Te zwaar zijn (58 x uitgekomen)

Jouw grootste angst is te zwaar zijn. Jij vindt uiterlijk erg belangrijk, en wilt er dan ook goed uitzien. Jij let altijd goed op wat je eet, hoeveel calorieën erin zitten enzo. Jij wilt gewoon een goed figuur hebben. Dat is natuurlijk wel goed, maar je moet niet te weinig gaan eten.

Geen luxe leven meer (171 x uitgekomen)

Jouw grootste angst is om niet meer in luxe te leven! Jij vindt luxe in het leven erg belangrijk. Je bent dan ook best een beetje verwend! Je luiert het liefst de hele dag, of je doet wat anders leuks. Je laat het liefst andere mensen je klusjes opknappen, zodat je lekker kan gaan zwemmen ofzo. Het kan het wel leuk vinden om in luxe te leven, maar doe zelf ook eens wat klusjes. Mensen gaan je anders als een verwend nest zien.

Huisarrest krijgen (55 x uitgekomen)

Jouw grooste angst is om huisarrest te krijgen. Jou vrije tijd is erg belangrijk voor je. Je bent dan ook altijd wel ergens anders te vinden! Je gaat veel met je vrienden om, en bent dan ook vaak bij ze. Met huisarrest mag je het huis niet meer uit, en wordt je eigenlijk 'vastgeplakt aan de muur' omdat je toch niet weg mag. Misschien kun je eens wat vaker thuis zijn, zodat je minder snel huisarrest zal krijgen.

Last krijgen van Hoogtevrees (14 x uitgekomen)

Jouw grootste angst is om weer angst van je hoogtevrees te krijgen! Jij voelt je totaal niet op je gemak op groote hoogtes, en wilt dan het liefst ook weer zo snel mogelijk naar beneden. Je hebt waarschijnlijk hoogtevrees. Erg lastig om hoogtevrees te hebben, maar je kunt je angst ervoor verminderen. Misschien kun je eens bij de Dokter ofzo informeren hoe je het beste eraan geholpen kunt worden.

Ongeluk krijgen (91 x uitgekomen)

Jouw grootste angst is om een ongeluk te krijgen! Jij houdt absoluut niet van pijn (logisch natuurlijk) en bent dan ook voorzichtig in allerlei dingen. Jij bent vaak op je hoede wat er mis kan gaan. Sommige dingen doe je zelfs niet, omdat je bang bent dat je een ongeluk zal krijgen! Je zou naar de Dokter kunnen gaan om deze angst te verminderen, want lastig is het wel natuurlijk.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Iritepiet1

    Te zwaar zijn? Wat een onzin! Echt onzin. Heel erge onzin. Ik word toch niet te zwaar!

    9 jaar geleden
  • GilbertBro

    geen luxe leven.. naja,ik ben lui xD maar ik doe wel altyd klusjes ofzo

    1 decennium geleden
  • BogumuYe

    Te zwaar zijn
    idd ik wil niet dik zijn:(

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Te zwaar zijn. Het klopt een beetje wel! Leuke quiz (flower)

    1 decennium geleden
  • jeroennnn

    Geen luxe? ik heb al geen luxe!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?