Welke ouders passen het beste bij jou?

Er zijn veel verschillende soorten ouders. Bij de een krijg je een vrije opvoeding, en de andere soort ouders zijn heel streng etc. Het is wel een hele lange quiz, maar dan weet je wel zeker dat er een uitkomst uitkomt die goed bij jou past! Dus doe snel deze quiz om erachter te komen welke ouders het beste bij jou passen!

Mogelijke uitkomsten

Strenge ouders (12 x uitgekomen)

Strenge ouders passen het beste bij jou! Jij hoeft geen lieve, begripvolle ouders. Jij houdt van duidelijkheid, en daarom passen deze ouders ook zo erg veel bij jou. Jij wilt weten waar je aan toe bent, en je wilt duidelijke regels zodat er nooit onduidelijkheden zijn. Je vindt dat je zo het beste opgevoedt kan worden. Door deze discipline zal jij later dan ook een goede toekomst en baan tegenmoet komen.

Gelovige ouders (4 x uitgekomen)

Gelovige ouders passen het beste bij jou. Jij hecht zelf ook veel waarde aan het geloof. Jij bidt erg vaak op een dag, en je leest weleens de bijbel ofzo. Je kleedt je ook naar je geloof. Gelovige ouders passen daarom het beste bij jou, omdat zij jouw geloof zullen begrijpen, en respect voor je zullen hebben. Met zulke ouders kun je samen gaan bidden.

Probleem ouders (18 x uitgekomen)

Probleem ouders passen het beste bij jou! Jij schept graag op over hoe erg het met je ouders gesteld is, maar dat doe je eigenlijk maar om aandacht te trekken. Jij wilt liever geen keurige, nette ouders. Jij hebt liever ouders die elke week dronken zijn, of zelfs alcoholverslaafd zijn! Omdat jij hier graag aandacht mee trekt, passen deze ouders zo goed bij jou.

Zieke ouders (14 x uitgekomen)

Zieke ouders passen het beste bij jou! Jij vind het geweldig om voor anderen te zorgen! Jij wilt het anderen graag naar hun zin maken. Jij ben dan ook een zorgzaam typje! Als je zieke ouders hebt kun je voor ze zorgen, ze eten brengen, boodschappen voor ze doen enz. Werken in het huishouden vindt jij dan ook geen probleem. Deze ouders passen daarom gewoon echt helemaal bij jou!

Moderne ouders (46 x uitgekomen)

Moderne ouders passen het beste bij jou! Jij houdt heel erg van de moderne tijd, en van alle gadgets die daarbij horen. Met moderne ouders kun je met ze praten over al dat soort dingen! Best wel handig, want als modern gezin heb je dan misschien wel meerdere computers. En als je dan moet eten, hoeven je ouders alleen maar ff op MSN te typen dat je moet eten. Best handig, zulke moderne ouders!

Asociale ouders (14 x uitgekomen)

Asociale ouders passen het beste bij jou! Jij bent zelf ook al onbeleefd, ongemanierd en asociaal dus die combinatie klopt zo wel. Jij kan eigenlijk wel zo wonen bij de familie Flodder! Jij houdt aan de ene kant wel van luieren, maar aan de andere kant vindt jij het ook leuk om de buren te irriteren door bijvoorbeeld je afval in hun tuin te dumpen. Je komt dan ook regelmatig in aanraking met de politie. Ook is het huis een grote troep. Ach ja, als je maar gelukkig bent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Elsketjee

    Probleem ouders huhh

    9 jaar geleden
  • EASE

    eerste vraag, eerste antwoord:
    Latijns leren, want dat is goed voor mijn toekomst zeggen mijn ouders
    Het is Latijn. Niet Latijns :X
    Sorrey, dat krijg je als je een gymnasiast deze quiz laat doen :X:X

    1 decennium geleden
  • Biall

    probleem ouders, maar die van mijn zijn juist heel erg netjes enzo hahahA

    1 decennium geleden
  • TakeMyLove

    Moderne ouders natuurlyk =P

    x

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Moderne ouders :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?