Welke uitgaansplek past bij jou?

Misschien ga je wel uit, misschien ook niet. Maar met deze quizlet kom je in ieder geval te weet welke uitgaansplek het beste bij je past! Beantwoord de vragen, zodat je erachter komt.

Mogelijke uitkomsten

Kroeg (28 x uitgekomen)

Jij wilt liever niet de hele avond dansen als je uitgaat. Jij zoekt je vrienden liever op in een bar, waar je kan darten, poolen, biljarten en een beetje drinken aan de bar enzo. Hier leer je best snel nieuwe mensen kennen. Hartstikke gezellig zo'n kroeg. Als je er nooit heengaat, zou ik dat maar eens doen!

Discotheek (16 x uitgekomen)

Jij kan het beste uitgaan in een Discotheek! Dat jij van dansen houdt, is wel duidelijk. Jij gaat hier graag dansen met je vriend(inn)en, en gaat hier helemaal los. Je bent dan ook niet echt verlegen ofzo, want je danst thuis weleens vaker. Je kunt elkaar niet echt verstaan in een Discotheek, maar dat maakt jou niet zoveel uit. Als jij maar al je energie ff kwijt kan ;)

Concert (4 x uitgekomen)

Jij kunt het beste uitgaan in bij een Concert! Jij danst graag, maar wel in het bijzijn van een groot artiest! En als jij toch aan het dansen bent, wil jij net zo goed een artiest zien. Na afloop kun je nog handtekeningen verzamelen, en allerlei leuke spullen van de Zanger(s), Zangeres(sen) of van de band kopen. Zo ontmoet je nog eens een beroemdheid!

Straat (15 x uitgekomen)

Jij verstaat een avondje uitgaan als rotzooi trappen! Jij gaat liever niet ergens in een kroeg uit, jij gaat liever rellen op straat. Dat kan misschien wel gezellig zijn, maar de politie komt er meestal wel weer achter. Misschien kun je eens proberen om in een kroeg ofzo uit te gaan, dat is wat legaler ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • TheJedi

    zeer leuke quizzen allemaal ga zo door donja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Y)

    3 jaar geleden
  • TheJedi

    concert leuk joepieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(yeah)

    3 jaar geleden
  • quirine123

    kroeg ? ik hou niet van dronken mensen die daar zijn!

    1 decennium geleden
  • Donja

    niemand concert......? :O

    1 decennium geleden
  • ilselovefob

    disco xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?