Ben jij een plakker of een player?

Heb jij om de haverklap een ander schatje, of blijf jij voor altijd bij je eerste liefde? Kortom, ben jij een plakker of een player? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Jij bent een plakker (104 x uitgekomen)

Als jij de ware hebt gevonden laat je niet meer los. Dat die ware toevallig ook je eerste verkering is, maakt voor jou niets uit. Je vindt het heerlijk om op vrijdagavond met je liefje op de bank te zitten en je schoonouders zijn je beste vrienden. Stiekem mijmer je al over liefdesbaby’s en bruiloften. Voor jou is de ware ook echt de ware.

Jij bent een fladderaar (211 x uitgekomen)

Jij vindt iedere keer weer de ware. Een mooie oogopslag of een lieve lach is genoeg om jou te doen smelten. Je bent altijd wel verliefd. Als de liefde over is, treur je even, maar snel zie jij al weer in dat er meer vissen in de zee zwemmen. Op naar de volgende ware!

Jij bent een player (203 x uitgekomen)

Jij bent een echte player. Je hoeft maar met je vingers te knippen of met je haar te zwaaien en je heb al weer een nieuw liefje aan de haak geslagen. Je vindt iedereen leuk, en hopt daarom ook van het ene avontuurtje naar het andere. De ware komt later wel, nu wil je vooral genieten van al het moois dat er rondloopt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • marinela

    player ja ik word niet gedumpt (N)

    1 decennium geleden
  • cynlovebill

    een fladeraar klopt opzich wel een beetje(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?