hoeveel denk je aan sex ?

iedereen denkt wel eens aan sex , wil je weten hoeveel jij aan sex denkt doe dan snel deze quizlet.

Mogelijke uitkomsten

je denkt aan niets anders dan sex. (41 x uitgekomen)

Jouw dag bestaat uit niets anders dan dromen van seks en tekeningetjes erover maken. Niemand zou in jou gedachten willen leven, want het gaat er nogal wild aantoe. Als je een foto van Guy Verhofstad ziet dan stel je hem al voor in zijn onderbroek en als je een foto van je moeder ziet dan willen we nogeens niet weten wat er in je omgaat .. In ieder geval, probeer iets minder eraan te denken, je lijkt wel verslaafd.

sex? wat is dat? (24 x uitgekomen)

Volgens ons ben je toevallig op deze pagina gekomen, want het woordje sex komt je niet bekent voor. Geen probleem, de hormonen zullen nog wel komen, want tja, je blijft een mens. Doe dit testje volgende week nog maar eens!
( lukt het echt niet , zoek dan fotos van bikini babes op voor de jongens , en fotos van beatchboys op voor de meisjes .. Euu .. Maar dat is misschien heel wanhoopig. )

jij en je hormonen zijn buddies. (67 x uitgekomen)

Je denkt wel eens aan sex, maar niet in de overdreven proporsie. Het beheerst je leven niet, maar natuurlijk is het wel belangerijk.
Jij en je hormonen zyn best buddies. Maar natuurlijk, als je zoon babe als Sara en Nathalie voorbij ziet komen, kun je niet anders dan je hormonen de vrije loop te laten. We verstaan je wel.

xxx

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?