Wat wordt je in je volgend leven?

Enig idee wat jij in je volgend leven wordt? Nee? Vul dan snel deze Quizlet in en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

Jij wordt een GIRAF (584 x uitgekomen)

Jij wordt een echte levensgenieter. Altijd een lekker schijnend zonnetje, genoeg bomen met verse blaadjes eraan en genoeg familie om je heen. Geen reden om je chagrijnig te voelen, dus. Maar pap wel op dat je je niet te lui gaat gedragen, een beetje lichaamsbeweging kan geen kwaad! Jij wordt later een GIRAF!

Jij wordt een SPAR (356 x uitgekomen)

In je volgend leven kan je wel 200 jaar worden. Je hebt geen zorgen aan je kop en hebt overal schijt aan. Dag of nacht, zomer of winter, het maakt jou allemaal niet uit. Je staat gewoon rustig op een vaste plek in Scandinavië, met honderden vrienden en familieleden om je heen. Jij wordt later een SPAR!

Jij wordt een PINGUIN (212 x uitgekomen)

JIj krijgt later een geweldig leven! Als jonge pinguïn heb je alle vrijheid om te spelen, als je ouder wordt ga je vaker vissen, en als je nog ouder wordt kun je lekker de hele dag uitrusten. Geen enkel probleem. maar pas wel op dat je niet wordt opgegeten door een orka, want die lust je rauw! Jij wordt vast en zeker een PINGUIN!

Jij wordt een MOL (167 x uitgekomen)

Wormpjes! Daar draait je hele leven om. Het enige wat je doet is door ondergrondse gangen slenteren en af en toe een wormpje naar binnen werken. Je bent een verschrikkelijk lui beest! Zorg wel dat je van je leven geniet, want na een jaar of drie is je leven waarschijnlijk al voorbij als MOL!

Jij wordt een HUSKY (500 x uitgekomen)

Als husky moet je flink door kunnen zetten. je moet sterk zijn, tegen kou kunnen en ook tegen een stootje kunnen. Want er wordt van je verwacht dat jij een stel eskimo's vooruit trekt! Gelukkig wordt je verder wel heel lief behandeld, hoewel het altijd zou kunnen gebeuren dat je in een noodgeval wordt opgegeten! Pas daarvoor op in je volgend leven als HUSKY!

Jij wordt een BRANDNETEL (230 x uitgekomen)

Een leven als brandnetel klinkt niet alleen saai, dat is het ook. Je staat met eenb groepje vrienden ergens op het gras voor je uit te staren, want iets anders kun je niet. Soms komt er een mens op je af. Meestal rent die dan meteen jammerend weer weg, soms wordt je geplukt en wordt er soep van je gemaakt! Er staat je een rampzalig leven te wachten als BRANDNETEL!

Jij wordt een ADELAAR (431 x uitgekomen)

Jij wordt een stoere vogel! Jij krijgt een spannend en avontuurlijk leven.Je vliegt hoog door de lucht, duikt naar beneden en vangt je prooi. Maar er is natuurlijk ook tijd voor een beetje rust. Je krijgt vast een heel leuk leven als ADELAAR!

Jij wordt een GRIZZLYBEER (1070 x uitgekomen)

Jij weet hoe je moet leven! Je gaat graag op vissenjacht, je speelt graag met de kleintjes en ook luieren vindt je geen straf. Als je alles goed afwisselt heb je je leven perfect voor elkaar! 's Winters houd je een winterslaap, zodat je er in de lente weer fris tegenaan kunt. Jij hebt in je volgend leven niets te klagen als GRIZZLYBEER!

Statistieken

Statistieken

Reageer (181)

  • tigergirl

    husky, jeej

    1 jaar geleden
  • Jolienvds

    SPAR

    5 jaar geleden
  • Galactica

    Grizzlybeer

    7 jaar geleden
  • Dracoooooo

    PINGUIN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7 jaar geleden
  • Treurwilg

    Giraf!!!! Mijn 2e lievelingsdier

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?