Wie ben jij van de 'Sisterhood of the travling pants'?

Ben jij Bee, Tibby, Lena of Carmen? Zoek het hier uit♥

Mogelijke uitkomsten

Bridget (Bee) (5 x uitgekomen)

Jij bent Brigdet, beter bekend als Bee. Bee is een heel sportieve meid, ze speelt voetbal en doet aan hardlopen. Als zij ergens voor gaat, bijt ze zich er helemaal in vast. Ze is supergedreven en weet wat ze wil. Ze is ook altijd heel enthousiast. Ze is zo gedreven dat ze er roekeloos van wordt, zo omschreef de schoolpsycholoog haar. Bridgets moeder is gestorven aan zelfmoord. Bee staat bekend om haar lange blonde haar, dat ze van haar moeder Marly heeft geërfd. Ze is in populair bij de jongens en zeer aantrekkelijk.

Carmen (4 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Carmen. Carmen is een leuke meid en half Portoricaans. Ze is een echte dramaqueen en verdeelt zichzelf in Goede Carmen en Slechte Carmen, maar ze stat altijd klaar voor haar vriendinnen. Carmens ouders zijn gescheiden en ze woont bij haar moeder. Haar vader is opnieuw getrouwd met een vrouw met 2 kinderen, Lydia. Haar kinderen heten Paul en Krista. Paul en Carma worden vrienden en Krista ziet haar als een rolmodel. Carmen is heel bang dat zij niet meer op de 1ste plaats gaat komen voor haar moeder. Ze wil niet minder zijn en heeft soms het gevoel dat ze niet echt meer bij de familie hoort.

Tibby (9 x uitgekomen)

Jij bent Tibby! Tibby is op het eerste zicht een stoere meid, maar eigenlijk is ze ook lief. Ze wil niet zo vlug door zich laten kijken. Toen Tibby 13 was, kreeg ze er een broertje bij, en toen ze 15 was een zusje. Tibby wil later filmmaker worden en daarom is ze veel bezig met calera's en films maken. Wanneer ze 15 is, ontmoet ze Bailey, een meisje van 12. Bailey lijdt aan leukemie en gaat bijna sterven. Zij laat Tibby zien dat niet alleen de buitenkant van iemand telt. Door Bailey raakt ze bevriend met Brian, die eigenlijk een beetje een weirdo is. Gelukkig kan Tibby daar dan doorkijken.

Lena (18 x uitgekomen)

Jij bent Lena! Lena is een heel schuchter en verlegen meisje. Ze is heel mooi, maar ook preuts door haar Griekse roots. Lenny durft bijvoorbeeld geen bikini's te dragen. Ze durft ook haar schoonheid niet te veel te tonen. Ondanks haar verlegenheid is ze een zeer goede vriendin waar je altijd op kunt reken. Wanneer ze 15 is, ontmoet Lena de Griekse en mooie Kostos. Kostos' beide ouders zijn gestorven. Lena wordt verliefd op Kostos en Kostos op Lena. Vele obstakels proberen hun relatie kapot te maken, maar uiteindelijk, als Lena 19 is, kunnen ze toch weer samen zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • hiamstayne

    Lena !! ze is wel leuk

    1 decennium geleden
  • NerdArmor

    Tibby!!!!dat boek is echt zo over zalig

    1 decennium geleden
  • padmeC

    Kheb em nu gezien en kvin Bree wel de sjiekste

    1 decennium geleden
  • HermelienxX

    Ik ben Carmen. Amai zoveel uitleg daie bij elke uitkomst schrijft!!!Entzelfste lijk Celine, k ken da ook nie sisterhood of the travelling pants. Ma ja toeternietoe e!

    1 decennium geleden
  • padmeC

    Ik ben Lena. K ken da wel nie sisterhood of the travelling pants. De die die Carmen speelt is ugly betty!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?