Wie ben jij van topmodel?

Test op wie van topmodel je het meeste lijkt.

Mogelijke uitkomsten

Jij ben Valerie (35 x uitgekomen)

Jij bent Valerie. Jij droomt er echt wel van om model te worden, en gaat er echt voor. Soms zeg je dingen die je niet zo bedoeld hebt, maar die bij anderen slecht overkomen. Jij hebt leuke krulletjes (al is dat op deze foto niet te zien) en een leuk snoetje.

Jij bent Michèle. (9 x uitgekomen)

Jij bent Michèle. Je bent een toffe en spontane. Iedereen houdt van je om wie je bent, en je hoeft geen schijn op te houden. Wel klagen mensen soms over je ongave huid. Maar, Whatever?

Jij bent Eveline (15 x uitgekomen)

Jij bent Eveline. Jij bent een beetje de underdog van de groep. Je presteert niet als beste, maar zeker ook niet als slechtste. Zo ben je ver gekomen. Je hebt een leuke krullenkop.

Jij ben Kelly (30 x uitgekomen)

Jij bent Kelly. Je denkt soms niet goed na over wat je zegt en je zegt daarom soms debiele dingen. Je bent de eerste om over mensen te roddelen. Maar dat wil niet zeggen dat je geen toffe trien bent.

Jij bent Hanne (13 x uitgekomen)

Jij bent Hanne, de lieveling de jury. De mensen spreken je altijd aan op je grote bambi-ogen. Je mag blij zijn, want je hebt topmodel gewonnen. Alhoewel, er is toch wat geslijm bij de jury aan te pas moeten komen.

Jij bent Jessie (0 x uitgekomen)

Jij bent Jessie. Over jou kan ik niet veel zeggen, want je lag er als eerste uit. Je bent wel een typisch Belgisch model.

Jij bent Elisa (26 x uitgekomen)

Jij bent Elisa. Jij bent de jongste van de groep, maar daarom niet de minst mooie. Je bent soms wel wat onzeker over je uiterlijk, maar dat moet je zeker niet zijn! Je bent er fotogeniek.

Jij bent Tess (30 x uitgekomen)

Jij bent Tess. Je bent een goed model, maar soms zit je wel een beetje te faken of te overdrijven. Probeer gewoon jezelf te blijven. Je hebt mooi blond haar.

Jij bent An (11 x uitgekomen)

Jij bent An. Jij bent echt groot, dus meer een catwalk model. Je lag goed in de groep, maar je zou je soms wat meer mogen inleven.

Jij bent Ine (31 x uitgekomen)

Jij bent Ine. Je bent een spontane en toffe meid. Je eerste lang blondachtige krullen, werden door de kappers omgeruild door een korte rode coupe. Jij bent iemand van de topgroep.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?