Jared Leto and you! {105}

Je zat dus leuke schattige baby foto's te bekijken van de opgegroeide Leto's, terwijl de rest overal en nergens waren dus in andere woorden ze zaten papperazi aan het vermaken voor wat nieuws.

Mogelijke uitkomsten

Op vlucht! En natuurlijk bij Gee verstoppen... (6 x uitgekomen)

Fabi bleef maar op de bel drukken totdat Gee open deed en 10 man op zich afgestormd die zich naar binnen haasde. Gee deed de deur dicht en keek Carolaa die schijnbaar die schijnbaar het gezicht van Gerard heel erg geinig vond net bij de deur,
Gee: oke, welcome to my home!
Strify: Thank you.
Waar de rest gelijk nog harder moest lachen.
Gee: Arianne!
Arianne keek opeens heel erg lief en liep vrijwillig naar boven waar mister Way een verklaring van haar wilde hebben. De rest plofte op de bank en Kiro keek naar buiten en vroeg zich af als ze Shannon niet moesten bellen om te zeggen wat er gebeurd was, waarop ie gelijk commetaar kreeg van Jo die zei dat hij geen zin had om weer zeik te krijgen. Luminor keek aandachtig naar Fabi die er nog steeds om moest lachen samen met Shin, eindelijk kwamen Arianne en Gee naar beneden en hoorde de lange preek van de lachende Gerard.

*tijdsprong eindelijk was het avond iedereen had gebeld dat ze Gee waren en die avond bij hem bleven slapen*

Yu: Carolaa! Es beginnt.
Ze liep snel naar de bank en gaf Yu zijn bier en iedereen was opeens plots stil en zagen het gekloot tegen de papperazi van hun. Opeens kwam Strify samen met Luminor in beeld, en Strify die sloeg tegen de camaraman zijn been met zijn stok en Lumi die gooide iets weg van hem. Waarop iedereen in een duik lach want op de achtergrond zaten Kiro, Jo, Fabi,Mäx, Arianne & Carolaa kluinzig te dansen.

*volgende morgen*

De telefoon van Gerard ging af en hij nam op, en hoorde een kwaade Jared op de achtergrond en een lachende Shannon aan de telefoon.

Carolaa (0 x uitgekomen)

damn ik ben verliefd op zijn borstkast!
Yu (L)(L)
hij niet alleen jouwn schatje maar ook de mijne xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xWeaslyx

    Whaha xD

    Deze quiz Is Geniaal ! xD Snel verder or :D

    Ze zijn egt leuk :D

    xx Carola !(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?