Selina's dagboek *4*

Deel 4..

Mogelijke uitkomsten

what's wrong?(04-01-08) (21 x uitgekomen)


Lief dagboek,
Vannacht kon ik bijna niet in slaap komen en toen ik eindelijk sliep sleurde mijn vader mijn bed uit. Hij liet me snel omkleden en hij pakte mijn tas met kleding in. Hij propte de tas in de auto en ik moest er ook in. Ik stapte in en hij reed meteen weg. Ik mocht niet weten waar we heen gingen.

We rijden nu al een uur. Ik word moe, maar mag niet slapen. Dat mag niet van mijzelf. Straks doet die lul mij nog iets aan, als ik slaap.

Het is muisstil in de auto. Je hoort alleen het gekletter van de regen op het dak. We rijden nu ergens in Duitsland. Ik mag nog steeds niet weten waar we heen gaan.

Ik verveel me. Er is helemaal niks te zien buiten. Het is te donker en mistig. Ik heb net een schrift volgeklad met gebroken hartjes. Ik weet niet wat ik nu denken moet. Hoe moet ik verder gaan? Zal mijn leven nog altijd zijn zoals het was?

Opeens stopt de auto met piepende remmen. We staan voor een grote witte villa. Ik moet blijven zitten. Mijn vader stapt uit. Gehoorzaam blijf ik zitten. Mijn vader loopt naar de deur en belt aan. Er wordt open gedaan. Wat Duits gebrabbel. Stilte. Opeens hoor ik een zware mannenstem tegen mijn vader praten. De stem klinkt vriendelijk, alleen mijn vader schreeuwt. Hij loopt met grote passen terug naar de auto en haalt mijn tas eruit. Geeft die aan de man en doet mijn deur open. Hij sleurt mij de auto uit en stapt in. Zonder nog om te kijken rijd hij de straat uit.. Verdrietig loop ik achter de man aan naar mijn ‘nieuwe’ kamer. Hij wenst me weltruste en loopt weer weg. Ik val in slaap. Ik zie wel wat er morgen allemaal gebeurt.

Dag lief dagboek.
X Selina

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xHikariX

    NOUJA SEG!!!!:@
    sommige ouders sijn egt ***
    xx

    1 decennium geleden
  • Nudity

    ow weiter!!

    XxX

    Jenny

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?