Selina's dagboek *2*

Nja als je het niet snapt, moet je de 1e maar ff doen.

Mogelijke uitkomsten

02-01-08 (25 x uitgekomen)


Lief dagboek,

Mijn moeder is erachter gekomen, dat ik nu een 1sta voor Frans. Ik haat die lerares. Ze heeft mijn moeder opgebelt en verteld over mijn cijfers. Ik háát haar. Mijn moeder is nu natuurlijk vet boos op mij en ik, ik kan niks meer doen. Mijn moeder heeft zelfs mijn vader opgebelt. Ik ben bang van hem.. Heel bang.


Dana is overgelopen naar de huppelkutjes. Opeens wou ze niks meer van mij weten en negeert ze me. Ik ben blij dat ik haar nooit mijn geheimen heb verteld. Misschien had ze die dan wel doorgelult. Ik kan gewoon echt NIEMAND meer vertrouwen he. Alleen jou nog..

Ik ben bang dat mijn ouders mij naar een internaat ofzo zullen sturen. Ik ben bang voor mijn vader, maar nu ook voor mijn moeder. Dana heeft dat nooit begrepen, hoe je nu bang kan zijn van je eigen ouders. Dat is zo simpel..

Vandaag heb ik gelukkig geen cijfers terug gehad. Anders waren dat toch onvoldoendes geweest. Ik heb vandaag weer een waarschuwing gehad. ALWEER! Geen schorsing ofzo.

Dana had me veraden. Ik had met een pen op kasten in de gymzaal staan krassen(al dik een half jaar geleden) maar Dana ging vandaag naar de leraar toe. ‘Selina heeft op de kasten gekrast’ De leraar echt vet boos op mij en ik kon meteen vertrekken en me gaan melden. IK HAAT DAT! Mensen die je denkt te kunnen vertrouwen. Ik kan nu helemaal niemand meer vertrouwen.

Dag lief dagboek.
X Selina

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • XxSweety

    Mijn zusje heet Selina xD :)

    1 decennium geleden
  • xHikariX

    ik voel met haar mee..
    xx

    1 decennium geleden
  • doodskopj

    Leuk!! Ga je snel verdeR?? Maar dat is toch vreslijk van die 'vriendin'
    X- mY

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?