selina's dagboek*6*

Deel 6

Mogelijke uitkomsten

06-01-08 (17 x uitgekomen)

Lief dagboek,
Simone heeft mij gisteravond eten gebracht. Ze heeft mij ook gevraagt of ik het niet erg zou vinden als ze tegen de rest zou zeggen wat er was gebeurt. Ik vond dat niet erg en Simone heeft het verteld. Bill, Tom en Gordon schrokken. Bill begon zelfs te huilen.

Zover ik weet ben ik vandaag alleen hier in huis. Simone en Gordon zijn te werk en Bill en Tom zijn naar Gustav & Georg. Ik stap uit bed en loop naar beneden. Ik trek een kastje open. Shit, geen bekers. Ik doe hem dicht en trek het volgende kastje open. ‘zoek je iets?’, hoor ik opeens achter mij. Ik geef een gil en draai me om. Daar staat Tom. ‘Godver Tom, wil je dat nooit meer doen.’, hoewel ik eigenlijk niet op een antwoord wacht krijg ik die toch. ‘is goed..’ Ik kijk hem aan. Tom trekt nu ook een kastje open en daar staan bekers. ‘Zocht je deze?’, is het enige wat hij vraagt. ‘Ja’, antwoord ik. Ik pak er een en doe er water in. Ik zet de lege beker in de vaatwasser en loop achter Tom aan naar de woonkamer. Daar zie ik nog 3jongens zitten. Bill, en die andere 2 heb ik nog nooit gezien. ‘Nou daar is Selina’, zegt Bill. Ik kijk Bill aan. 1 van de jongens met bruin haar staat op. ‘ik ben Georg’, zegt hij. ‘Oh ik niet’, is het enige wat ik zeg. De jongens schieten in de lach.

Ik ben zo bang, dat ik het hier ook verpest. Ik wil niet weer weg. Maar ik ben dom, stom en lelijk. Dat zei mijn vader altijd. Mijn moeder stemde dan altijd in. Hier begin ik eindelijk een leven te krijgen, maar dan verpest ik het weer. Ik wil niet meer. Niemand geeft om me..

Dag lief dagboek.
X Selina.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • xHikariX

    i luvvvvvvvvv it XD
    xx

    1 decennium geleden
  • Unheilig

    Super<3
    Snel Verder<3
    Zou je het kunnen melden als de volgende er is?:)

    1 decennium geleden
  • SoeteBoebzz

    ooh , keii goed ,, ik hou echt van deze serie , wil je me bitte laten weten wanneer de volgende er is ?

    1 decennium geleden
  • Nudity

    verder!!!

    1 decennium geleden
  • Verwijderd

    hooooooooooi ik beveel je verder te gaan of je dat ebvel opvolgt moet je zel weten!!!!!!!!!!!!!!!! nou ik vind je quizzen leuk en je krijgt 10 sterren van mij

    xx- you.know.who.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?