Hoeveel weet jij van P!nk?

Iedereen weet wel wat van P!nk. Maar ben jij een P!nk kenner of weet je alleen dat ze bestaat? Doe de quiz en je weet het!

Mogelijke uitkomsten

P!nk Professor (90 x uitgekomen)

Jij weet heel veel van P!nk. Elke mogelijke vraag over P!nk is voor jouw niet te moeilijk. Misschien weet je zelfs meer over P!nk dan haar ouders! In iedergeval: geef je e-mail op dan kunnen ze vragen naar jouw mailen!

P!nk kenner (29 x uitgekomen)

Jij weet redelijk veel van P!nk maar zeker niet alles. Alles wat je als fan zou moeten weten weet jij maar de vragen moeten echt niet te moeielijk worden!

P!nk dwaas (3 x uitgekomen)

Jij weet echt bijna niks over P!nk! Het is toch roze in het engels? P!nk is een zangeres. Haar echte naam is Alecia Moore. Misschien moet je maar wat info op gaan halen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • JustxDeserts

    pink professor!! ikke=pinkfan :D

    1 decennium geleden
  • sylil

    P!nk kennerrrrr(yeah)

    1 decennium geleden
  • pinkfan

    Heej P!nkthabomb! alvast bedankt voor je hulp met mijn quizlet, maar er komt nog steeds altijd matige fan uit... Wat vul jij dan in bij hoeveel punten welke uitslag krijgt zeg maar.. vul je bij elke uitslag hetzelfde in?? Nogmaals bedankt, en wil je pleaz je reactie weer bij mijn test geven, dan weet ik wanneer ik hem kan lezen:P

    Groetjes Mylène

    1 decennium geleden
  • pinkthabomb

    Bedankt!

    1 decennium geleden
  • pinkfan

    Ik ben ook een P!nk Professor, maar ik heb een vraag voor je pinkthabomb: Wat vul jij in bij hoeveel punten je voor een vraag krijgt? Want ik heb ook een test over P!nk gemaakt, maar altijd komt er uit matige fan, wat je ook invult... Pleaz help me! Wil je een reactie 8ter laten bij mijn test (ik heet pinkfan)??
    Bedankt alvast, en btw; je site over P!nk is egt cool

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?