Met welke 'Shirina' heb jij de meeste overeenkomsten?

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, heeft Shirina vele gezichten. Het ene moment is ze erg aardig en behulpzaam, het volgende moment is ze juist weer heel sneaky bezig met één van haar plannetjes. Om vervolgens weer een potje te janken op de bank. Met welke 'Shirina' heb jij de meeste overeenkomsten?

Mogelijke uitkomsten

De emotionele, hysterische Shirina (24 x uitgekomen)

Een lekker potje janken als iets niet helemaal gaat zoals je wilt, dat klinkt je bekend in de oren zeker? Je schrikt snel ergens van op en raakt lichtelijk in paniek als je iets ongewoons ziet gebeuren. Laat staan wat je doet als er een spin over je kamer loopt. Jij hebt de meeste overeenkomsten met de emotionele, hysterische Shirina.

De lieve, brave, behulpzame Shirina (159 x uitgekomen)

Je hebt een behulpzaam trekje in je karakter zitten; je staat namelijk altijd klaar om anderen te helpen en soms gaat dat wel eens ten koste van jezelf. Je ziet andere mensen namelijk graag gelukkig en je kunt dan ook hélemaal niet tegen onrecht in de wereld. Jij hebt de meeste overeenkomsten met de lieve, brave, behulpzame Shirina

De slinkse, geniepige Shirina (24 x uitgekomen)

Hoewel je je voordoet als een heel aardig en onschuldig persoon, toch schuilt er stiekem in jou iets gemeens. Je houdt wel van een geintje waar anderen de dupe van kunnen zijn en je vindt het vooral belangrijk dat je zelf gelukkig bent. Je hebt dus de meeste overeenkomsten met de slinkse, geniepige Shirina.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • MilchnBilly

    Shirina

    1 decennium geleden
  • Hilarious

    emotionele hysterische xD

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    De slinkse, geniepige Shirina xD

    1 decennium geleden
  • DiamondPrincess

    De lieve, brave, behulpzame Shirina
    dat klopt wel een beetje :D

    1 decennium geleden
  • myheart

    emotionele??
    soms!
    KISS
    (A):D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?