vaarwel lieve schat (tc) stand alone

tis een stand alone over de twins
en verder lees gewoon
laat weten wa ge ervan vindt want ik vin zelf nie echt da ik kan schrijven ma ik verveelde me weer eens dus ja hier is die dan :)

Mogelijke uitkomsten

de ander e (0 x uitgekomen)

de ander e (0 x uitgekomen)

(0 x uitgekomen)

t verhaal (34 x uitgekomen)

hier sta ik dan , op ons appartement gebouw , van ons 2 waar alles gebeurd is onze liefde en de rede waarom ik hier sta . de haat die ik nu voel maar toch deliefde is niet ver wegg na alles wat je me het aangedaan me bedrogen en gekleineerd me keer op keer voorgelogen da ge t nie meer zou doen en toch keer op keer in ons bed dat was de druppel je nam haar mee naar ons huis ons bed ,dit kan en wil ik je niet vergeven . het is over . daarom stuur ik je nu nog 1 laatste keer bill jij doet je voort alsof jij het engeltje ben en ik de player maar jij played mij alleen maar ik hou van je bill voor altijd en ik zal altijd bij je blijven maar voor mij is het nu gedaan en zonder jou is er voor mij geen reede meer om te leven . ik zie hoe je bang naar het gebouw komt lopen en hoor je mijn naam roepn maar tis te laat vaarwel .


zodra ik een bericht je krijg kan ik mijn ogen niet geloven em ik het weer gedaan mee mijn zatte kop oh nee tom . zo rap als ik kan ga ik naar huis en ik zie je op het dak staan ik roep nog doe het niet maar voo rik nag bij de deur ben ben jij al hier op de grond voorgoed weg maar ik laat je niet alleen samen geboren is samen sterven ik loop naar boven en zie intussen al mensen staan bij tom maar trek het me gewoon ne aan gij weg ik weg en ik spring t laaste wa ik zie is mijn lieve tom die op me wacht en me vergeeft :) samen zijn we nu gelukkig alleen wij 2 en niemand die ons uiteen kan halen eindelijk gelukkig :)

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Axel8RoxVex

    Wow...zielig:(

    Xx

    1 decennium geleden
  • MissLove1

    OMG geweldig(flower)

    1 decennium geleden
  • Liesjje

    Je kan wel schrijven :O:O Supergoed zelfs!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • lukaxCB

    super <3
    en ook een mooie foto btw (A)

    1 decennium geleden
  • BillmyangelX

    so cute

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?