Now you're not there anymore [JB] 12

ja, nu heb ik weer veel inspiratie,
dus pas maar op want er komt weer een lading!

x. Peet ©

Mogelijke uitkomsten

aankleden (4 x uitgekomen)

Jurkje van Laurie!

omkleden voor Madame Tussauds. (9 x uitgekomen)

“mam mag ik van tafel?” mijn moeder knikt en ik loop naar de mand waar onze labrador Dobby ligt. “Dobby, jij krijgt een klein vriendje of vriendinnetje erbij. Ga je dan wel lief doen?” hij kijkt me met een scheef hoofd aan waardoor ik in de lach schiet. “gek beest toch.” Ik geef hem een kus op zijn snuit en weet dan niet wat ik nog moet doen. Ik zet de televisie op TMF en laat hem daarop staan. Om 10 uur besluit ik om maar mijn bed in te gaan. Ik val gelijk als een blok in slaap.
De volgende ochtend

“WOEEEE SLAAPKOP DE BUS VERTREKT OVER 2 UUR!” Hoor ik in mijn oor. Ik kijk op en zie dat laurie daar in haar pyjama staat. “uhh heb ik iets gemist?” ik kijk haar verbaast aan. Ze grijnst en gaat op de rand van mijn bed zitten. “mijn moeder belde gisteravond hierheen toen jij al naar bed was met de vraag of ik dus hier mocht logeren omdat mijn moeder morgen geen tijd heeft om mij naar de bus te brengen. En toen ben ik maar heel stil in de logeerkamer gaan liggen.” Ik lach. “Ooow ik heb er zo’n zin in lauwtje!” laurie lacht breed. “je bent niet de enige!”

na wat bijgekomen te zijn loop ik mijn inloopkast in. Daar pak ik een jurkje, met een paarse legging, een paars vestje en mijn zware ballerina’s.. “Woow, heb je ook zo’n soort jurkje voor mij?” laurie bloost. “ik heb alleen maar dit bij namelijk!” ik glimlach. “kijk maar bij de jurkjes, je weet waar ze hangen!" ik koop altijd wel dingen die op elkaar lijken omdat ik Laurie al langer als vandaag ken. Laurie rent de kast in en komt naar buiten met het aan. [zie afbeelding andere uitkomst] “het staat je echt leuk !” ik glimlach. “Maar nu ben ik even douchen enzo!” ik ren naar de badkamer waar ik snel douche en me aankleedt. Ik loop weer terug naar laurie die ondertussen mijn Pc had aangezet. Ik zie dat ze met anouk op msn zit, maar ik kan het gesprek niet lezen. Als laurie ziet dat ik binnenkom klikt ze msn snel weg. Ik kijk haar verbaast aan. “hoor je zo nog wel! We gaan nu eerst een foto maken in onze jurkjes!” met veel gelach houden we samen een fotoshoot.

Jurkje Iza

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • xJill

    Oohh
    Nu weten we nog niet wat er met anouk is .
    En Laurie doet ook all zo raar :8
    Jeejj !! Ze gaan eindelijk naar dat Mamdame dingskes xD .
    Ga je snel verder ?
    Hij is super <3
    x

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Super ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    welke soort lading :X xD

    SNEL VERDER hééè

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?