Wie ben jij van DWK

voor eidereen, maar in de uitkomst staan alleen maar jongens XD

Mogelijke uitkomsten

Maxi (11 x uitgekomen)

Jij bent Maxi. Maxi'Tippkick' Maximilian. De man met het ahrdste schot ter wereld, het tripple Ms, Mega-Machtige-Monster-schot. Hij owrdt gespeelt door Marlon Wessel. Hij is het ebst bevriend met Marcos. Z'n vader is bank directeur en wil leiver niet dan z'n zoon voetbalt. Nerv is zijn stiefbroertje. maxi praat bijna nooit.

Marcos (1 x uitgekomen)

De keeper. Marcos komt uit eens steenrijke familie. Die willen niet dat Marcos voetbalt. Maar dat doet ie lekker toch. Hij houd alles, ook al is t noch zo onhoudbaar. Hij is best friends met Maxi en gaat voor de andere Kerle ook gerust door het vuur.

Juli (2 x uitgekomen)

Juli Hunkleberry fort knox. Het eensmans middenveld. Als hij op je afstormt lijkt het of je met 4 inplaats van een Juli te maken hebt. Hij is de grote broer van Joschka. Jammer genoeg is hij zo lief om z'n moeder te gehoorzamen aals ze zegt dta hij moet gana studeren, waardoor hij 2 avonturen mist.

Marlon (0 x uitgekomen)

Marlon. Hij is de spelverdeler en echt enorm slim. Hij si de grote broer van Leon. Marlon voelt probelemen aan en is meer op zichzelf. Hij is al wat ouder en vertrekt na het vierde avontuur naar de wereld van de volwasenen.

Fabi (1 x uitgekomen)

Fabi, de snelste rechtsbuiten van de wereld. Hij is de beste vriend van Leon. Hij stapte na het eerste grote avontuur al weer op en richte Die Biestiger Biesten op. Een meisjesploeg. Gelukkig hebben Leon en hij daarna weer vreden gesloten en is Fabi weer blij.

Deniz (0 x uitgekomen)

Deniz, d elocomotief. Was er alleen het tweede avontuur bij. Als vervanger voor Fabi zullen we maar zeggen. Daarna moest hij weer terug naar Turkije. Arme Deniz.

Leon (1 x uitgekomen)

Leon is de aanvoerder. Hij is de jongere broer van Marlon en de beste vriend van Fabi. Hij is afentoe ene beetje selfish, maar echt een geboren lijder.

Nerv (0 x uitgekomen)

Nerv is de jongenste van de kerle. Zijn moeder is getrouwt met Maxi's vader. Hij doet zijn naam echt eer aan, hij si nameliojks tront vervelend af ent oe.

Raban (0 x uitgekomen)

Eerst was Raban een ongeloofelijke kluns, hij had niet eens een verkjeerd been. Maar nu zijn hij en Joschka master uitvinders.

Joschka (2 x uitgekomen)

Joschka is de een na kleinste. Hij si het jongere broertje van Juli, maar het vierde avontuur red hij ook makkelijk zonder hem. Hij si anmelijk een super uitvinder.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Sonnenschein

    dude ik weet kinda alles aboud Jimi Blue, Wilson Gonzalez en Leon en Marlon

    1 decennium geleden
  • Hilarious

    LEON<3333333333 wist je da hij eigelijk jii blu heet en beroemde zanger is in duitsland en dat er al 5 dele ijn daar. i lovee him^^ hij is ssoo fucking hot xD iiiiiiiiiiiii * valt bijna flauw* WHAAAAAAAAA leon<3333333333333 is helemaaaal hyper actief^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?