Now you're not there anymore [JB] 15

en weer ga ik verder,
na 2 á 3 reacties zet ik nummer 16 ook online!

- Peet.

Mogelijke uitkomsten

What's behind the courtain? (13 x uitgekomen)

[iza pointofview]

“AAAAHHHHHH” de meiden draaien zich gelijk om door mijn gegil. “daar… de… “ ik wijs en laurie en anouk beginnen ook allebei te gillen. De lerares komt gelijk aanrennen. “ wat is er aan de hand dames?” we worden alle drie rood. “ow het spijt me mevrouw, maar wilt u een foto maken van ons bij de jonas brothers?” ik glimlach en wijs op de poppen van de drie jongens. “ow we hebben hier te maken met echte fans.” Ze lacht en we gaan bij de poppen staan.

[Joe pointofview]

van achter een gordijn kijk ik naar de 3 meisjes die aan het gillen zijn. Ik moet wel lachen, want je kunt zo zien dat ze echte fans van ons zijn. Ze gaan met onze poppen op de foto. maar wacht is, dat is het meisje waar we voor moeten zingen. Ik kijk naar het meisje met het blonde haar wat alle kanten op staat. Ik moet lachen, want ze geeft mijn pop een dikke knuffel. Wat moet ze dan verbaast zijn als ze mij straks ziet.
ik loop weer terug naar de kleedruimte. “hé jongens, de klas waar we voor moeten optreden is er al, die lopen als gekken hier rond.” Ik glimlach, en blijf het meisje voor me zien.

[Iza pointofview]

het is 5 voor 2 als we terug naar de beginhal lopen. We moeten daar wachten totdat iedereen er is. “ik ben echt benieuwd wat er gaat gebeuren!” ik glimlach en zie dat Anouk en laurie ook naar elkaar lachen. “jullie weten er iets vanaf of niet?” ik kijk ze beide aan. “ja, en je gaat het zeker leuk vinden meid!” Laurie knuffelt me. Dan komt de juf aan lopen. “volg mij alsjeblieft, en niet dringen! Ik wijs de plaatsen aan.” We lopen een grote zaal in waar wel 100 stoelen staan en een heel groot podium. Ik kijk mijn ogen uit. “oke op de eerste rij komen roy-sabine-kim-anouk-Iza-laurie-tim-sebastiaan-Marloes te zitten. “woow dat zijn wij.” Samen met de rest lopen we naar de stoelen toe en gaan zitten terwijl de lerares de rest van de namen noemt. Als iedereen zit gaat het licht in de zaal uit en de spot wordt op het rode gordijn op het podium gericht.


Picture: de zaal!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • AnnaBeerx3

    oooo nice xD

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Super ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden
  • CouchPotato

    Sorryy voor nu pas mijn reactie
    Ik heb het echt mega druk!
    Maar hij is echt super hip!!
    Straks gaat ze The Jonas Brothers zien!
    Ik ben jaloers!!
    MAar ga maar weer heel snel verder!
    <33 Eline

    1 decennium geleden
  • xJill

    WHAAAAAAAAAAAAA The Jonas Brothers <3
    Hij is super , ga je snel verder?

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?