I'm just a Little bit: Crazy! ¬61

number 61

thanks everyone, die dit quizje doet, (als er meerdere zijn)... XD

Mogelijke uitkomsten

loves Paris;; © (8 x uitgekomen)

Asha POV

Ik liep de badkamer uit, David had iets in zijn handen. Toen hij mij zag, legde hij het weg. Nu was het zijn beurt in de badkamer. Ik nam alvast plaats in bed. 'ow god, wat een leven.' dacht ik bij mezelf toen ik het bed voelde. Ik ging op m'n zij liggen, en toen kwam David er alweer aan, hij deed zijn deken opzij, en ging erbij liggen. Hij keek me aan, met zijn mooie ogen. 'Onee, ik weet wat hij nu wil.' 'Nee, David. nu niet' ... weer trok hij dat pruillipje. Ik gaf er een zoen op, en hij pakte me vast, alsof ik weg wou lopen. Hij gaf me nog een kusje op mijn mond, en net toen hij los wou laten, streelde ik even door zijn haren, en gaf hem nog een zoen op zijn mond.


David POV

Ze gaf een zoen op m'n mond, en ik hield haar weer stevig vast. Het liep over in een tongzoen, en ik streelde even haar zij. Ze rilde en ik glimlachde even naar haar. Ik gaf d'r nog een laatste zoen op d'r mond. En toen vielen we in slaap.



aah, how cute. XD >_<

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Solutioness

    VERDERVERDERVERDERVERDER!!! (srry, k ben verslaafd aan deze quiz, sjeezus! ik ben ook overal verslaafd aan! (don't think about drugs, sigarets or alcohol, i am just 13 years old!))(K)

    1 decennium geleden
  • Solutioness

    SUPERGOED, SNEL VERDER MEID! (K)

    1 decennium geleden
  • ThropyEyes

    Wtf? Wie is dat op dat plaatje?><
    Orlando Bloom?
    Njaa.. Whatever, snel verderr!<33
    Lieft dezeee!<33
    Ojhaa...=D 1.5 uur over 3 dingetjes overschrijven...>< Te lang.
    xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?