kun jij de verleiding weerstaan?

je hebt net een nieuw vriendje en bent dolverliefd. of je hebt al jaren een relatie, misschien ben je getrouwd. en dan opeens is die leuke kerel daar. hij kijkt naar je, glimlacht. en jij...

wat doe jij? doe deze test en ontdek of je de verleiding kunt weerstaan.

Mogelijke uitkomsten

Nee!!!! jij kan duidelijk niet tegen verleidin ... (14 x uitgekomen)

uit jouw antwoorden blijkt dat je niet geheel (of beter: geheel niet) onverschillig bent voor wat voor verleiding dan ook. je vindt het heerlijk om bewonderd te worden en je houdt wel van een beetje avontuur. als wij jouw vriendje waren, dan zouden we niet echt rustig slapen.

Zozo je kan er echt wel tegen!! (20 x uitgekomen)

oei, jij bent niet gemakkelijk in verleiding te brengen. zeker, je hebt er alle gelegenheid voor en de kansen liggen voor het oprapen, maar iedere kerel die niet je vriendje of man is, krijgt nul op het rekest. je partner kan blindelings op je vertrouwen. je bent zeker van jezelf en hebt geen bevestiging van andere mannen nodig.

Je hebt zo je grenze knap hoor ;) (0 x uitgekomen)

je vindt het heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar je beperkt je tot spannend oogcontact. hoe interessant die kerel in de trein of op je werk ook is, verder ga je niet. je hebt de situatie altijd onder controle en riskeert een solide relatie niet voor een gril voor één nacht.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • xmrsxhoranx

    Ik kan er tegen ;)

    7 jaar geleden
  • DutchAngel

    Ja gelukkig maar:'D

    1 decennium geleden
  • gita

    whahaaa Lol

    Neee!!! jij blabla ....

    Grappig

    x van mij

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?