Ronaldo's daughter : a perfect live or not ? 16

nou dit is dan echt de allerlaatste van vandaag.
dus just make it .

x x x

Mogelijke uitkomsten

how can you do this to me, you promised (18 x uitgekomen)

De weken gaan snel voorbij, school is ondertussen alweer begonnen en m’n vader zit al in Engeland, ondertussen is het begin eind November, dus tijd om dingen te regelen voor m’n verjaardag.
~
Chanel, hoeveel van deze wil je hebben? Mandy staat met breezer in dr handen. Uh, nou doe maar wat flessen erin hoor, het raakt zo op. en moeten we ook nog wijn en bier en mixdrank en alles? ja tuurlijk, als jij nou nog ff voor de mixdrank zorgt haal ik de bier en het wijn. is goed! als we de drank en de snacks hebben en we hebben afgerekend, lopen we naar de auto. ah, ik kan het echt niet geloven, over 4 dagen ben je alweer 17, en het jaar is ook al bijna afgelopen, alles gaat zo snel. ja vertel mij wat, ik weet nog dat we in Frankrijk zaten en nu zitten we hier, inkopen te doen voor m’n verjaardag. weet je trouwens al of je vader komt? Tuurlijk komt ie, dat heeft ie zelf gezegd. maar hij komt zeker op de dag zelf? ja wat denk je zelf, haha ik ga hem echt niet uitnodigen als al me vrienden er zijn hoor, al dat drank gaat ie dan echt niet goed vinden! haha, precies.
De dagen voor m’n verjaardag hebben Mandy en ik alles geregeld, boodschappen gedaan, de juiste outfit, en nog veel meer.
Het is de dag voor m’n verjaardag en Mandy en ik zitten gezellig op de bank film te kijken. ik vind de Titanic toch zo’n mooie film . ja ik vind het ook een prachtige film. Ik hoor dat m’n mobiel trillen. Sorry deze moet ik even nemen, ik sta op en loop naar de keuken.
Tefelefoongesprek.
Met Chanel. hey lieverd, met je vader. pap! Hoe is het met je? ja gaat goed en met jou? super. Maar hoe kan je me nou bellen, je zou vandaag toch vliegen? daarover bel ik schat, luister even goed naar me. oke. we moeten onverwachts overmorgen een belangrijke wedstrijd spelen tegen Chelsea, en morgen moeten we trainen. Het is belangrijk voor de champions league voor 2010, dus ik kan spijtig genoeg niet komen op je verjaardag, het spijt me echt zo erg lievie. WAT? Wat ben jij een lul zeg! Je had het gewoon beloofd! Bekijk het maar.
Boos hang ik op. hee meis wat is er? hij had het beloofd snik ik.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Madrid

    :O
    snel verder!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?