Ben jij blij met je UITERLIJK?...

niet altijd zijn we blij met ons uiterlijk. soms hoeft er maar iets kleins te gebeuren en opeens zit je niet meer lekker in je vel. je kent het wel: een nieuw meisje op kantoor, o zo mooi, en alle mannen moeten opeens langs haar kamer. of een collega met een nieuw pakje. je had haar nooit opgemerkt, maar nu voel je je een dweil vergeleken bij haar en kun je niet wachten om naar huis te gaan om je te verkleden...

wanhoop maar niet! een dergelijke crisis overkomt iedereen wel eens en is volkomen normaal. als het maar niet te lang duurt! maak van je uiterlijk geen overheersend probleem. laat het je relatie met je partner en met anderen niet beïnvloeden, maar probeer tevreden te zijn met jezelf.

maar nu even een kleine test. hoe zie jij jezelf? ben je tevreden met je uiterlijk? ontdek het door de vragen van deze quiz te beantwoorden.

Mogelijke uitkomsten

jij begrijpt het..... (32 x uitgekomen)

jij bent evenwichtig zeg. niets of niemand kan jouw evenwicht verstoren. je hebt jij kleine schoonheidsfoutjes geaccepteerd en je weet jezelf zo te presenteren dat deze foutjes (die ieder van ons heeft, ook topmodellen) door anderen niet eens worden opgemerkt.

een beetje meer eigenliefde! (16 x uitgekomen)

een beetje meer eigenliefde zou geen kwaad kunnen. je moet leren om niet met de ogen van anderen maar met je eigen ogen te kijken. probeer je niet af te vragen wat anderen van je vinden, maar probeer je eigen stijl te vinden, probeer van jezelf te houden. je zult zien: de mensen om je heen zullen je dan juist mooier gaan vinden, je meer gaan respecteren en (nog) meer van je gaan houden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • PUKKELxDING

    Ik begrijp het =]

    1 decennium geleden
  • DutchAngel

    ik begrijp het
    en god dat heeft me járen geduurd.
    maarja shit happens-_-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?