Secret Diamonds. [03]

Nummer 3. =D

Like it?!

Mogelijke uitkomsten

Pack your bags. (19 x uitgekomen)

Jenny
We komen aan bij Julie's huis, en we lopen naar binnen. 'Mam! Ik ebn thuis!' roept Julie. Geen antwoord. We lopen naar de keuken, en daar staat ze te huilen. 'Wat is er?!' vraagt Jullie geschokken. Haar moedre begint te lachen en wijst dan naar de uien, die op een plank liggen, in stukjes gesneden. 'Oh, wat ebn jij gemeen!' gilt Julie. 'Oh, hoi Jenny' zegt ze tegen mij. Ik groet haar terug. 'Mam, mag ik met Jenny naar London. Voor twee weekjes ofzo?' vraagt Julie aarzelend aan haar. D'r moeder knikt, en we rennen snel naar boven om spullen te pakken. 'Oke, nu ik nog!' zeg ik zuchtend als we weer buiten staan. Julie heeft ongeveer twee koffers, plus haar make-up koffer. Ik lach. En we gaan weer richting mijn huis. We pakken ook mijn spullen in, en als ik op de klok kijk, is het etenstijd. 'Kom, we gaan eten. Ik sterf van de honger!' zeg ik tegen Julie, met een hand op mijn buik. Ze knikt, en we lopen naar beneden...
'Ah, just on time!' zegt m'n moeder. We gaan zitten op een stoel, en krijgen eten voor onze neusjes gedouwt. 'Eetsmakelijk' zeggen we alledrie tegelijk... 'Hoelaat komt pa thuis? Ik wil nog wel even afscheid nemen.' zeg ik, als ik mijn hap eten heb doorgeslikt. Moeder haalt d'r schouders op. 'Ik denk rond 10 uur... Zoals gewoonlijk.' Ik zucht, en neem nog een hap.
Na het eten loop ik met Julie naar de fitnessruimte. 'Even weer alle kilootjes eraf sporten. Voordat we naar London gaan' zeg ik met een Bigsmile. Ze knikt. We kleden ons om, en gaan sporten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ThropyEyes

    LikeitLikeitLikeit;D
    xxox

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?