Sterk of toch niet?

Misschien doe jij je heel sterk voor, maar voel je je van binnen breken als je wordt uitgescholden, of ga je gelijk lopen janken als er iets kleins gebeurt, zoals een nagel die breekt? Kom erachter door deze quizlet te doen!

Mogelijke uitkomsten

Sterk (22 x uitgekomen)

Jij bent sterk vanbinnen. Je vrienden blijven maar zeggen dat jij naar ze moet toekomen als je een probleem hebt, maar die los je het liefst zelf op, zonder dat iemand anders zich ermee bemoeit. Huilen zal je alleen doen als niemand het ziet.

Advies: Het kan fijn zijn om iemand in vertrouwen te nemen, doe dat dan ook een keer, het is niet altijd goed om jezelf op te schepen met problemen die je misschien zelf niet aankunt.

Neutraal (8 x uitgekomen)

Het liefst wil je dat iemand je komt helpen, maar toch blijf je doorgaan. Als het dan echt niet lukt, geef je de moed op en vraag je aan een ander om hulp. Niet dat je dat graag zelf toegeeft, want je denkt dat je daardoor als zwak zult worden gezien. Zelf help je anderen ook graag, je bent een hulpzaam persoon.

Advies: Je bent sterk genoeg om voor jezelf op te komen, dus doe het ook vaker.

Zwak (0 x uitgekomen)

Misschien klopt het helemaal niet (Dat hoop ik voor je vanuit het diepste van mijn hart) maar in weze ben je zwak. Je kunt niet tegen je verlies, je huilt al wanneer er iets fout gaat. Probeer jezelf te verbeteren, word minder afhankelijk van anderen.
En misschien ben je helemaal niet zwak, dan moet je deze uitkomst gewoon maar negeren ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • greendayy

    sterk, omschrijving klopt perciesxD

    1 decennium geleden
  • Liru

    neutraal :D

    1 decennium geleden
  • Fennec

    sterk... omschrijving klopt wel:Y)

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    neutraal:X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?