De bloosmeter!

Check hier hoe verlegen je bent!

Mogelijke uitkomsten

Onhoudbaar (51 x uitgekomen)

Jij hebt echt geen idee hoe het is om verlegen te zijn: met jouw uitbundige en bruisende karakter krijgt verlegenheid echt geen kans. ALs het aan jou lag, stond je altijd in het middelpunt van de belangstelling. Maar overdrijft het niet...
Geef diegene die iets minder zeker van zichzelf is ook wat ruimte.

Beheerst (4 x uitgekomen)

NIks aan de hand: je bent kalm en zeker van jezelf, maar zonder te overdrijven. Zeker, af en toe heb je last van verlegenheid, maar je maakt er geen drama van. Je haalt gewoon diep adem en gaat recht op je doel af, al sta je te trillen op je benen. En als de dingen niet helemaal lopen zoals ze hadden gemoeten... Nou ja, dan zeg je gewoon dat het de volgende keer vast beter gaat!

Waarnemend (21 x uitgekomen)

Tussen jou en de verlegenheid is het oorlog: de ene keer win jij en de andere keer...tja. Maar geen zorgen: niemand is in één keer zeker van zichzelf! Neem alle tijd die je nodig hebt en ontdek waar je bang voor bent of waar je verlegen van wordt. Als je weet wat je zwakke punten zijn, ben je al een heel eind op weg!

Achtervolgd (4 x uitgekomen)

Jij bent echt superverlegen. Lastig, want daardoor voel je je bijna nooit op je gemak. Probeer nieuwe dingen uit, denk niet zo veel na bij alles wat je doet en ga eens op zoek naar nieuwe vrienden.Dat is allemaal niet makkelijk, maar uiteindelijk ontdek je dan vanzelf wat je waard bent.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?