Welke steen past bij jou?

Welke (geneeskundige) steen past bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Aquamarijn (25 x uitgekomen)

Aquamarijn kan blauw, lichtblauw of lichtgroen zijn. Het is de steen die bij fijnzinnige en gevoelige mensen past. Jij merkt meteen hoe een ander zich voelt, het is alsof het jou zelf overkomt. Je staat altijd klaar om iemand te helpen die in de problemen zit.

Amber (160 x uitgekomen)

Amber is geel bruin. Het is eigenlijk geen steen, maar hars dat na jaren in de aarde een fossiel is geworden. Het staat voor levensvreugde en past bij alle andere kleuren die mensen vrolijk maken. En voor vrolijkheid kun je jou midden in de nacht wakker maken!

Amethist (254 x uitgekomen)

Amethist is een paarse steen. Hij past bij wijze mensen die over veel dingen nadenken, en nooit kwaad worden... nou ja, bijna nooit. Jouw belangrijkste eigenschappen zijn kalmte en zekerheid. En dat brengt je ook over op diegenen die met je omgaan.

Lapis Lazuli (466 x uitgekomen)

Lapis Lazuli is blauw. Het is de steen van vriendelijke en romantische mensen. Je loopt altijd met je hoofd in de wolken, je fantaseert er graag op los, en je vertrouwt anderen altijd. Het is heerlijk om jou te zijn!

Obsidiaan (3 x uitgekomen)

Obsidiaan, ook wel 'steen van de krijger' genoemd, is een zwarte steen. Net als de steen zit je vool met kracht en energie. Je hebt heldere ideeën en een groot rechtvaardigheidsgevoel. Als je eenmaal iets in je hoofd hebt, houdt niemand je tegen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • XfearlessX

    'lapis lazuli ofzo :)

    1 decennium geleden
  • eleanaMADYS

    amethist, dit is echt eng, de testen over stenen hebben altijd gelijk.
    het past echt bij mij, op een paar dingen na.

    1 decennium geleden
  • Yayde

    Amber. (:

    1 decennium geleden
  • Vanparys

    Lapis Lazuli ding xD

    1 decennium geleden
  • Noreia

    Amethist

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?