Hope is a waking dream' #04

Glory is like a circle in the water,
Which never ceaseth to enlarge itself,
Till by broad spreading it disperses to naught

by William Shakespeare

Mogelijke uitkomsten

PART'4 (10 x uitgekomen)

Hij haalt zijn lippen van de mijne, na een tijdje, en ik kijk hem aan. Ik glimlach, en pak zijn hand.
Het blijft nog een tijd stil. Het wordt donker, en ik voel een druppel op me gezicht vallen. 'Uuhm, en nu?' vraag ik. Terwijl ik naar boven kijk. 'We gaan wel naar mijn kamer.' Ik kijk hem vragend aan, hij schud zijn hoofd, en pakt me tas. 'Leg ik later wel uit. Maar eerst, gaan we.' ik knik. Het begint harder te regenen, en we lopen sneller.
We komen aan bij een appartement. Justin geeft mijn tas, en haalt een sleutel tevoorschijn. Hij doet de deur open, en snel lopen we naar binnen.
We gaan een trap op, en komen op de eerste verdieping. Justin doet nog een deur open, en we lopen de kamer in. Ik zet mijn tas om het hoekje van de deur, doe mijn jas uit, en Justin pakt 'm aan.
Ik kijk even rond, overal zie ik foto's van Justin en mij. Of alleen van mij.
Ik glimlach en geef hem een knuffel. 'Dat je al die foto's hebt bewaard' hij bloost. 'Ik kon niet zonder jou, dus ik heb de foto's nog steeds'. Zegt hij zacht. Ik glimlach, en geef een kusje op zijn wang. 'Neem plaats. Ergens.' zegt hij. Ik knik, en neem plaats op een bank die bij het raam staat. 'Iets te drinken?' ik schud me hoofd. Hij houdt een fles cola omhoog, en weer schud ik mijn hoofd.
Hij schenkt twee glazen vol, en neemt naast mij plaats. 'Dus, wat heb jij allemaal gedaan?' vraag ik, als ik een slok van me cola heb gehad. Hij haalt zijn schouders op. 'Ik ben altijd in deze stad gebleven. Maar ik heb iedereen die ik ken genegeerd. Ik probeerde iedereen te ontwijken. Na wat er met ons is gebeurd.' ik kijk hem aan.
'Weet je het dan niet meer? Ik ben er altijd voor je. Ik haatte je niet, ik was geschokt. Mijn beste vriend die verliefd op me was. Ik wist niet wat ik moest.' hij glimlach. En zet zijn glas cola op een tafeltje neer. Ik neem nog snel een slok, en volg dan zijn voorbeeld.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Solutioness

    GREAT!!! verder plzzz!(H)

    1 decennium geleden
  • RockGirlxTH

    Super!!
    Verder pleass..
    <3

    1 decennium geleden
  • ThropyEyes

    Nice, echt leuk <3
    Snel verder :]
    xxox

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?