De Onbekende zus van Alice ... [Twilight op zijn California's /Melissa's]

Marie-Beauis thé name, but call me
Beau.
Ik ben 16jaar, ik héb geen ouders meer
ik ben die verloren in een autoongeluk.
Ik was 13, en heb dagen lang gehuild.
Maar dat verdriet heb ik verwerk
op mijn manier..
namelijk de 'kiss my ass' manier

Mogelijke uitkomsten

Jessy Tégen Manon.. (50 x uitgekomen)

Ik duwde mijn boterham in mijn mond, Het enigste wat ik aan school leuk vind zijn de middagpauze's.
"Wat ga je vanaaf doen?" stelde Anke de vraag aan Jamie. "Eens niet High zijn..heb ik beloofd aan mijn ouders mijn Oma komt eten " we schoten allemaal in de lach toen Jamie dat zei. Hij was elke dag 'high' of stonend. Het zou vanavond dan ook anders uitdraaien dan hij denkt.
Manon mijn bf die voor mij zat gaf me een stomp onder tafel met haar voet tegen mijn been. "Auw" snauwde ik. Manon maakte een hoofd beweging naar links. In de ingang van de kantine kwamen er 5 witte lijken binnen. "OMG die laatste heét edward hij zit bij me in wiskunde, hij is zo ,zo zoooooooooooooooooo knap" Manon droomde weg, ik bekeek hem goed en moest toegeven, hij was héél knap, Gewoon perfect net als de rest. "Hij's wit " mompelde ik en nam nog een hap van mijn boterham. Manon gaf nog een schop tegen mijn been.
"wat?" snauwde ik.. "Hij's knap wit je hebt ook lelijk wit" ik trok een wenkbrauw op toen Manon dat zei. "Wél, Je hebt wit dat al verouderd is zo dof en je hebt mooi fris nieuw wit en dat is hij.." ik schudden mijn hoofd en begon te grinniken.Hij was zo perfect. "Wat ga je vanaaf doen?" vroeg ze.."Niets, waarom ?" ze begon te grijnzen. "Ik ga die edward mee uitvragen" ik verslikte me in mijn brood, Iedereen van de kantine keek om.. "wat zei je ?" ik veegde de tranen van onder mijn ogen. "dat ik die edward mee uit vraag" herhaalde ze nog eens.
"Nouw..dat moet je do-" ik maakte mijn zin niet af en wou het ook niet afmaken, ik kende die edward niet maar ik was er in de ban van een soort van trance. "Ze zijn nieuw hier komen wonen" het verwonderde me..hier in deze stad wil je niet komen wonen voor de lol, de zon zie je bijna nooit ookal is het hier soms 25 graden.Ik zat hier in een pleeggezin gedumpt waar ik totaal geen goede band mee heb , ik kom niet graag naar huis, of ik kom Helemaal niet naar huis soms blijf ik bij mijn straat vrienden op cafe en in dancings, of we vallen iedereen lastig op straat.
"Mwah, zou die bezet zijn ? " ik draaide met mijn ogen "Ga het hem vragen" mopperde ik, mijn ogen gingen de kantine rond en ik kreeg hem in het oog.
Ze zaten niet ver van ons een tafel of 3.
Ze aten ook niets ookal stond er een volle plateau met eten voor hun neus. Ik keek recht in die edward zijn ogen, Honing zoet..en beeldschoon, ik wende verlegen mijn blik weg. "Nee ga het straks bij geschiedenis vragen als jessy me niet voor is dat kreng!" snauwde manon, "ze is een echte bitch , fucking ho*r en.." Ze balde haar handen tot vuisten "Dat heb ik gehoord" achter haar stond jessy recht. Jessy nam haar cola en goot het over het hoofd van Manon. Arme jessy ..dacht ik bij mezelf. Jessy maakt geen kans bij Manon.
"Hé, " manon was verbaasd en veegde de cola uit de ogen, net als jessy ging ze recht staan. Nu stonden ze voor elkaar..Iedereen -ja, zelfs edward- keek naar hun. Jessy duwde manon.."He jessy , Ga u dieet pillen slikken" snauwde ik. Jessys vriendin Jade stond ook op. "Hé, Dimme ff is het tegen jessy dan is het tegen mij" ik zette me nu ook recht, "Zoek je ruzie Hé?!" ik balde mijn hand tot een vuist.
"Kom maar op , hé doe dan .." Jade slikte eens en ging dan terug zitten. "Ow Flauwerik" mompelde jessy. "Hé man sla jij er dan op" Jessy trok een wenkbrauw op, deze reactie had ze niet van Jade verwacht. En nu komt een reractie van jessy die ik niet hadt verwacht en manon ook niet..Jessy had manon geslagen. "Ooh,die zat" hoorde ik lanks alle kanten komen in de kantine. Manon werd nu echt boos en sloeg jessy terug..Waarop jessy dan aan de haren van manon zat te trekken. "GENOEG" een leerkracht kwam tussen beiden. "schaam jullie, naar de directie" manon deed haar haren goed en samen met jessy volgde ze de leerkracht. "Arme Jessy" mompelde anke luid. "die gaat er van hebben na school" zuchte jamie, De middag verliep rustig tot zijn einde.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Smosh

    doordoordoor:D!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?