De Onbekende zus van Alice ... [Twilight 0.5]

PmapMapMpamapampm!
Das Melissa's taaall.

Mogelijke uitkomsten

Stay Away.. (38 x uitgekomen)

Ik kwam zoals elke andere saaie dag naar school.
Ik ging bij Manon en al de rest staan, Manon gaf me geen blik, of zei niets. Ze werd afgewezen door edward toen ik erbij stond. Tegen haar praate hij niet echt veel. Ik werd door heel de groep genegeert en stond er maar bij als lucht.
Telkens als we iets 'stouts' deden haakte ik af omdat edward me afkeurend aankeek. Men vrienden denken dat ik een watje ben geworden, maar dat kan me helemaal niets schelen zolang edward maar blijft praten tegen mij. ik keek de parking rond , edward stond als gewoonlijk tegen zijn audi te leunen, en te lachen met zijn familie. De zwarte harige is alice, lang blond harige rosalie en de stoere bink is emmet en dan heb je nog de krul harige jasper.
Hij heéft het me allemaal verteld, ik zwijg liever over familie..Tot mijn verbazing kwam er een meisje bij hen staan even oud als ik ongeveer. Ik herkende haar..Het was dat chinees meisje van aan het bushokje. ze stond met hen te praten .."MARIE BEAU !" snauwde manon, ik keek op. Iedereen stond kwaad naar me te staren. "sorry ?" mompelde ik half. "WAT IS DAT TOCH MET U! JE DOET NOOIT MEE MET PESTERIJEN OF WHAT EVER JE LUISTERT NIET EENS NAAR ONS! JE BEGINT STIL AAN OP MIJN ZENUWEN TEWERKEN" ik verschoot van manon's reactie. Mijn bste vriendin en ik hadden nog nooit tegen elkaar geroepen, het voelde vreemd. Manon was zelf verschoten van haar woorden maar zei geen sorry, ze praate rustig door met Luna.

---
Ik haaste me naar chemie. Ik opende de deur en glimlachten eens naar de leerkracht. Ik ging me op mijn vaste plaats zetten. Edward keek strak voor zich uit en noteerde wat de leerkracht begon te schrijven op het bord. Hij probeerde zo ver mogelijk van me weg tezitten.. "Hey" probeerde ik maar. Edward gaf geen reactie, het voelde zo rot toen ik zijn stem niet kon horen. In 3dagen was ik helemaal in de ban van zijn perfectie en lach. De hele les lang zweeg hij, pas toen de bel ging begon hij te praten. "blijf van me weg en negeer me" mompelde hij. Met een snelle beweging stopte hij zijn boekweg en stapte hij het lokaal uit.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • VampiresS

    Wil je plz plz plz snel verder gaan?
    hij is echt super!
    xxx
    Samantha

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    veder

    1 decennium geleden
  • Smosh

    WHA!!
    doordoord:D
    XX

    1 decennium geleden
  • Umbreon

    jouw quizzen zijn echt hip ^^

    snel verder he !

    x

    1 decennium geleden
  • r0ckstar

    ikke maak u quiz,, dus u moet verder gaan xD

    ik vind manon vet stoer,, gaat Beau nu ook zo doen,, nu edward haar negeert??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?