De Onbekende zus van Alice ... [Twilight 0.2]

PamPamPampampam!<3

Mogelijke uitkomsten

He's Like the wind. (49 x uitgekomen)

Ik ging aan mijn tafel zitten..Het was chemie, ik haatte het verschrikkelijk. Achjah, ik werkte alleen niemand wou met me samenwerken uit angst of omdat ik ze al eens gepest heb. "Er komt een wetenschappelijk project aan Volgende week vrijdag, we gaan planten onderzoeken" De leekracht Mvr.Rose deelde de brieven uit. "Sla nu allemaal jullie boek open op pagina 59" Mvr rose ging aan het bord staan en begon alle formules op te schrijven, ik deed niet eens de moeite om mee tevolgen, ik staarde naar buiten, hoe de baaldjes van de bomen vielen.
De deur ging open, mijn ogen werden groot toen edward er stond. Zijn perfectie was byna on-menselijk, alsof het een model was uit een reclame boekje. "Ow Edward welkom op Fortan gaat u maar naast Marie-Beau zitten" OMG..hij komt naast me zitten !! Ik moest me in de handhouden. Ik voelde veel jaloerse blikken in mijn rug branden..
Edward ging sierlijk zitten, en nam zijn boek uit zijn schooltas. Hij noteerde alles wat op het bord stond over, en dat door maar 1 kéer te kijken.
Knap(perfect) &Slim. Ik staarde terug naar buiten.
"Moet je niet opletten?" mompelde een zachte stem naast me. "Nee" was mijn enige antwoord, ik draaide me naar hem toe en keek recht in zijn mooie ogen die iets donkerder waren dan daar straks. Ik moest me kalm houden. "Je vriendin is wel een agressief type " ik grinnikte still, en moest denken wat ze allemaal al voorgehad heeft, ze is al vaak uit winkels gegooit. Ik wende mijn blik af, "Soms.." gaf ik na een korte stilte antwoord. Hij knikte alleen maar wat. "zit je hier al lang?" vroeg die, hij noterde alles over wat op bord stond in zijn boek. Zijn handschrift was super mooi en sierlijk, ik bekeek mijn geschrift eens verglijk het met dat van hém.. Nowp, Mij koeien letter konden niet op tegen over de sierlijkheid van zijn letters. "Njaah ..3jaar"
Ik moest denken aan wat Manon me zei in de katine..Ze zou hem mee uitvragen, maar zou dat kunnen als ik haar voor was ? ik beet op mijn lip.. Omg..dit kan ik haar niet aan doen! en trouwens ..hij kan véél beter krijgen, zoals Jessy of Inneke of Cloe. Ik smaakte bloed, Ik had te hard op mijn lip gebeten. Ik kwam met mijn vinger aan mijn lip enjah..Mijn lip bloeden. De bél ging, ik stopte mijn boek weg en ging het toch proberen. "Heb je iets te doen vanaaf ?-" ik keerde me naar zijn kant toe maar edward was al weg.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?