Dood & Liefde in eigen handen. 2

Ik kom weer uit mijn bewust zijn. Mijn hoofd doet verschrikkelijk veel pijn. Ik herinner mij half wat er is gebeurt > Ik rende-de pijn in mijn enkels-de gene achter me. .

Ik heb echt geen flauw idee waar ik ben. Ik probeer mijn ogen te openen, maar het lukt niet. " Ze komt bij " hoor ik een stem zachtjes zeggen..

Mogelijke uitkomsten

Jasper (36 x uitgekomen)

Ik heb echt geen flauw idee waar ik ben. Ik probeer mijn ogen te openen, maar het lukt niet. " Ze komt bij " hoor ik een stem zachtjes zeggen. Ik kom steeds meer bij, kan me steeds meer herinneren van wat er is gebeurt en de pijn van mijn hoofd wordt steeds erger. Ik open mijn ogen heel langzaam. Er komt een wit licht. "Ben ik in de hemel? Ben ik dood?" vraag ik me af. Maar al snel wordt het duidelijk. Ik lig in het ziekenhuis. "Hoe gaat het met je?". ik hoor de zelfde stem als wat ik daarnet ook hoorde. Ik probeer antwoord te geven, maar het enige wat ik kan zeggen is: "Mijn hoofd. Mijn ogen zijn gericht op een jongen die naast de dokter in de witte jas staat. "Je hebt geluk gehad dat deze aardige jonge man je al snel heeft gevonden en gelijk 112 heeft gebeld." Ik raak mijn bewust zijn weer kwijt en mijn ogen vallen weer dicht.

Een uur later wordt ik weer wakker en kan al snel mijn ogen open doen. Dezelfde jongen die daarnet naast de dokter stond is er nog steeds en zit op een stoel naast mijn bed. Mijn hoofd doet minder pijn en ik probeer recht op in mijn bed te zitten. "Doe dat nog maar niet" zegt de jongen. Zijn stem klink zacht en super lief en komt me ergens wel bekend voor. Ik ga weer liggen. "Wie ben jij?" het verwonderd me dat er nog enigszins wat geluid uit mijn keel komt. "Jasper. We zitten op dezelfde school." "Waarom ben je hier?" "Later, rust nu maar even uit"

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Westwood

    Hij's ehct goed!
    Snel verder ^^

    1 decennium geleden
  • Kryptonite

    dit is niet goed. er is geen vervolg. Ik wil het vervolg weten. het is zo moooi geschreven. ;o
    Laat je me weten als er een vervolg is? Als de volgende goed is. Voeg ik je toe als vriend en dan vink ik het vakje aan (:

    1 decennium geleden
  • SellMeCandy

    cool verder i love this!

    1 decennium geleden
  • megade

    verduhhhr (^.^)b

    1 decennium geleden
  • Agree

    mooi!

    snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?