Dood & Liefde in eigen handen. 4

Weer komt er een doodse stiltedoor de kamer heen. "Mam" Ik wou altijd al weten hoe zij was, wie zij was, en alles. "weet jij meer over haar?" "Mijn moeder wel, ik denk dat ze wel een keer langs kan komen.." "Dankje." "Geen probleem." Alleen al door de verschrikkelijke liefe glimlach die hij nu op zijn gezicht had zou je al stapel verliefd op hem kunnen worden. "Hoe wist je waar ik was? "Zeg ik niet." Zijn glimlach verdwijt een beetje. "Maar jij bent aan de beurt. Waarom..ben je weggelopen?"

Mogelijke uitkomsten

Mijn verhaal.. (22 x uitgekomen)

Weer komt er een doodse stiltedoor de kamer heen. "Mam" Ik wou altijd al weten hoe zij was, wie zij was, en alles.'Weet jij meer over haar?' 'Mijn moeder wel, ik denk dat ze wel een keer langs kan komen..' 'Dankje.'[/pink "Geen probleem." Alleen al door de verschrikkelijke liefe glimlach die hij nu op zijn gezicht had zou je al stapel verliefd op hem kunnen worden. 'Hoe wist je waar ik was? 'Zeg ik niet.Zijn glimlach verdween een beetje. "Maar jij bent aan de beurt. Waarom..ben je weggelopen?"

Ik twijfelde, zou ik onzin vertellen of zou ik hem echt in vertrouwen nemen en hem alles vertellen wat ik aan niemand anders wilde vertellen. Voordat ik nog langer na kon denken barste ik los. 'Ikke..ben weggelopen omdat, mijn vader is gewoon gestoord in zijn hoofd, hij slaat me, hij schopt me, hij, hij mishandeld me. Hij was aan de drank, hij was aan de drugs, hij was compleet gek geworden!' Voor ik het wist liep er al een traan over mijn wang. Snel volgden er meer. Jasper ging naast me op het bed zitten en legde zijn arm gerustellend om mij heen. Ik wist voor de volle 100% dat ik hem kon vertrouwen. 'Dagen lang,, nee weken, maanden is hij zo gebleven. Telkens als ik thuis kwam, stond hij midden in de woonkamer. Ik vlucchte snel naar mijn kamer en deed de deur op slot. Ik wist dat het zo niet voor eeuwig kon blijven gaan. Ik ben toen uit mijn raam geklommen. Ik heb later God nog bedankt dat mijn kamer op de eerste verdieping was. Ik ben gaan rennen met hoop dat mijn vader er niet achter zou komen dat ik weg was. Ik herrinder me de pijn in mijn versleten enkels nog, en de angst voor iemand die me achter na rende, wat jij dus waarscheinlijk was, haha, maar de rest ben ik totaal kwijt.' Seconden gingen voorbij. Jasper wreef mijn hand hand zachtjes over mijn arm. 'Ik denk dat het iets met je moeder heeft te maken. Dat hij haar dood nogsteeds, na al die jaren, nogsteeds niet heeft verwerkt, dat hij toen verslaaft is geraakt, en dat dat invloed heeft op zijn gedrag tegen jou.' Ik kon alleen maar knikken. 'Ik heb toen jij sliep mijn moeder gebeld, als je wilt kan ze morgen langs komen.' 'Graag.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • myms

    heel mooi verhaal
    ga pliesz snel verder (flower) :$

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?