Dood & Liefde in eigen handen.

Hello people. ik zie heel vaak van die mensjes die allemaal leuke verhaaltjes hier neer zetten.. en ik dacht: laat ik dat eens proberen.. dus vandaar n_n ik kan ineens stoppen als ik geen inspiratie meer heb, maar ik doe mijn best n_n, als jullie hem dan maar wel lezen (a) anders doe ik dit voor niks n_n zouden jullie dan ook een reactie willen plaatsen? xx.

Mogelijke uitkomsten

teveel tegelijk (42 x uitgekomen)

Dit gaat over een meisje van 17 dat is weggelopen van huis omdat ze werd mishandeld door haar vader die gek in zijn hoofd was door al het drugs gebruik en het drinken van het vele alcohol. Haar moeder heeft ze nooit gekend en die leeft waarschijnlijk ook niet meer.
(ikvorm)



Het zal niet lang meer duren en dan val ik zonder dat ik er iets aan kan doen op de stoep. Mijn enkels doen verschrikkelijk pijn van al het rennen en ik ren nog steeds. Ik moet rennen, voor altijd. Ik moet vluchten alleen ik weet niet waar naar toe. Ik hoor voetstappen achter me. Die voetstappen gaan steeds sneller. Iemand rent mij achter na. Ik moet blijven rennen, zo benieuwt wie achter mij loopt, maar ook doodsbang. Mijn enkels doen nog meer pijn en mijn schoenen zijn waarschijnlijk ook al versleten. Zo veel pijn, niet alleen mijn enkels, maar alles, alles doet pijn terwijl ik het niet voel. Ik voel langzaam de grond op me af komen. De grond is erg koud, nat en hard.

Ik kom weer uit mijn bewust zijn. Mijn hoofd doet verschrikkelijk veel pijn. Ik herinner mij half wat er is gebeurt > Ik rende-de pijn in mijn enkels-de gene achter me. .
Ik heb echt geen flauw idee waar ik ben. Ik probeer mijn ogen te openen, maar het lukt niet. " Ze komt bij " hoor ik een stem zachtjes zeggen..

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Kryptonite

    Hij is echt mooi geschreven. ;o

    1 decennium geleden
  • megade

    oeeh wie zal het zijn? =D
    leuke quiz (Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?