Love is a Motherfucker ''ten''

Nummer 10!

mijn excuses voor het ''vooroordeel'' [Die ene weet zelf]

extra lange. (:

OKE. OMDAT DIE REACTIES ZO LIEF WAREN. ACTIVEER IK DEEL 10 lief he

Mogelijke uitkomsten

911 For Peace (20 x uitgekomen)

Titel: Anti-Flag - 911 For Peace

Zijn lippen gaan van de mijne af. En even lijkt het alsof de tijd stil staat. Ik kijk hem aan, en we blijven staren. 'Dit had niet mogen gebeuren.' Zeg ik na een hele lange stilte. Hij knikt bedenkzaam en schud daarna zijn hoofd, 'het spijt me ook. Het ging zomaar...' Ik kijk hem weer aan, 'geeft niet' antwoord ik. En ik omhels hem. Hij houdt me stevig vast. We laten elkaar los, en ik pak nog een biertje uit het krat. Ik maak hem open, en neem meteen een slok. 'Wat zouden de andere nu doen?' vraag ik. Hij haalt zijn schouders op. 'Ik heb geen idee. Maar hier is het erg gezellig.' zegt hij, en glimlacht ontzettend lief. Ik kijk naar me biertje, en neem een paar slokken achter elkaar. Ik voel het naar me hoofd stijgen, en niet veel later krijg ik een lachkik, wat ik altijd krijg van teveel alcohol. 'Wat heb jij opeens?' vraagt Panks. Ik schud me hoofd, en kijk recht in zijn ogen. Ik buig me weer voorover en mijn lippen raken weer de zijne. Dit voelt fijn... Zo vergeet ik Dayne tenminste Ik zet mijn biertje op het kastje naast me bed, en sla me armen om Panks nek heen.
De deur gaat piepend open, maar we negeren het. 'Sorry, ik ga al weg.' ik laat Panks los, en kijk achter me. Daar staan Dayne en Louise in de deuropening... 'Uuhm, dus?' zegt Louise langzaam. Ik bijt op me lip, en kijk de beide een voor een aan. Louise schud haar hoofd, en wenkt me.
We staan op de gang, en Lou sluit de deur. 'Hoe kon je?' vraagt ze. Ik haal me schouders op, en kan niet stilstaan. 'Hoeveel heb je op?' vraagt ze weer, als ze me ziet wankelen. Ik haal me schouders op, 'een paar biertjes?' antwoord ik. Ze schud voor de zoveelste keer haar hoofd, en pakt me hand. 'Ik dacht dat je van Dayne hield.' zegt ze. Ik haal me schouders op 'hij heeft toch al een ander?' zeg ik zacht. Ze knikt. 'Maar als je naar die twee keek dan wist je dat het niet lang zou duren. Dat weet je zelf ook!' zegt Lou, op een best kwade toon. Ik bloos en kijk naar beneden. Ja, dat wist ik zelf ook... Maar toch 'Panks begon, en ik kon het niet laten. Hij is te schattig...' Ze kijkt me aan, en knikt langzaam haar hoofd. 'Kom, we gaan weer naar ze toe.' zegt ze. Ze laat me hand los, en doet de deur open. Ik schud me hoofd, en blijf staan 'Ik schaam me nu dood Lou. Wat moet ik doen?' zeg ik. Ze pakt me hand, en sleurt me toch mee naar binnen. Ik sluit de deur, en blijf er tegenaan staan. Ik kijk beschaamd naar de grond. Maar ga toch in de kamer staan. Panks staat op, geeft me een knuffel, en loopt de deur uit. Ik zucht en kijk hem na. Wedden dat Dayne hem volgt. Maar dat was niet het geval. Lou liep ook weg, en Dayne bleef zitten. Hij keek me aan en glimlachte ontzetten cute. Ik kreeg een rood hoofd, en glimlachte flauwtjes terug. Wat moet ik anders doen, na wat er is gebeurd. 'Sorry dat ik vanavond zomaar wegliep...' durf ik eindelijk ze zeggen. Ik zie hem zijn schouders ophalen, 'ik heb het verhaal gehoord van Panks. En ik snap het wel. Ze paste toch niet bij me.' zegt hij. En staat op.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • FuckinggShit

    Verder <3

    1 decennium geleden
  • AllyaRose

    Snel verder <33
    Like it very much n_n

    xx

    1 decennium geleden
  • JillMiauw

    verder<3

    1 decennium geleden
  • Isla

    dit is gewoon geweldig,
    ga doooooooorr ;]

    x

    1 decennium geleden
  • xBiirthe

    Verdeeerr !!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?