Wie ben jij van Het Huis Anubis?

Ben je de slimme Fabian, de verlegen Nienke, de gezellige Joyce of een van de anderen? Test het!

Mogelijke uitkomsten

Patricia (9 x uitgekomen)

Jij bent de stoere Patricia Soeters, en je hebt een sterke en eigen mening. Je doet lekker wat je wilt, en trekt je van niemand wat aan. Heel leuk, maar probeer ook soms naar iemand anders te luisteren, en wat minder kattig te zijn.

Amber (11 x uitgekomen)

Jij bent de ijdeltuit Amber Rozenbergh. Het liefst heb je de hele dag een spiegel bij de hand, en kan jouw look niks gebeuren. Probeer soms wat minder aan jezelf te denken, en wat meer aan anderen.

Joyce (15 x uitgekomen)

Jij bent de gezellige Joyce van Bodegraven, en je bent erg aanwezig. Het liefst heb je de hele dag allemaal mensen om je heen, en meestal is dat ook wel zo. Je bent ook superbehulpzaam. Probeer soms wat meer aan jezelf te denken, want anders kunnen mensen misbruik van je maken.

Nienke (5 x uitgekomen)

Jij bent de onzekere maar wel lieve Nienke Martens. Je bent niet erg sociaal, maar als je iemand kent ga je recht op je doel af. Ook heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen. Heel fijn, maar misschien kun je je ook soms wat minder bezighouden met dingen die moeilijk kunnen worden opgelost, en je zult zien dat sneller nieuwe vrienden maakt.

Noa (0 x uitgekomen)

Jij bent de zelfverzekerde en lieve Noa van Rijn. Je verbergt een geheim, terwijl je die zelf niet doorhebt. Kijk dus uit! Verder heb je veel doorzettingsvermogen, en maakt je veel grapjes. Misschien is het soms beter om verder te kijken dan je neus lang is, want er kunnen zomaar dingen gebeuren die met jou te maken hebben, maar jij niks van weet.

Fabian (2 x uitgekomen)

Jij bent de slimme Fabian Ruitenburg, en je weet op elke vraag een antwoord. Ook ben je heel lief en nieuwsgierig. Je helpt mensen graag, en je bent een rustig persoontje. Probeer eens wat minder in de boeken te duiken, en de natuur op te zoeken. Je zult merken dat je je beter voelt.

Appie (1 x uitgekomen)

Jij bent de grappige Appie. Je bent nog best kinderlijk, en dat is wat mensen ook wel leuk vinden aan jou. Maar toch ligt er een addertje onder het gras: je doet misschien wel heel grappig, maar je hebt nog genoeg andere talenten waar je je in kunt verdiepen.

Jeroen (0 x uitgekomen)

Jij bent de beruchte kakker Jeroen. Er zijn problemen die niemand mag weten, en daarom doe je je anders voor dan je bent. Je bent alleen jezelf met mensen die je écht vertrouwt. Wantrouw wat minder, en je merkt dat je echt wat gemist hebt.

Mick (0 x uitgekomen)

Jij bent de zelfverzekerde en de sportieve Mick. Je hebt altijd al een lekker leventje geleid, en je hebt nergens problemen mee. Probeer je wat meer met andere mensen te bemoeien, en je zult zien dat anderen meer problemen hebben dan jij, en die kun je dus helpen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • roomx

    amber:) zij is echt droog

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    Amber(H) was vroeger totally verslaafd aan dat progamma. Amber was altijd me favoriet. Zij en Appie zijn gewoon geniaal :P

    1 decennium geleden
  • xLadyTaTa

    Amber.(A)

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Joyce

    1 decennium geleden
  • OneRose

    Joyce! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?