Wat voor levensgenieter ben jij?

Iedereen neemt wel eens een drankje of een big mac, maar hoever laat jij je nou eigenlijk gaan?
Ben jij een diehard party-hardier die ik zo tegen het lijf kan lopen op een kraakfeest of toch meer iemand die rustig in een cafeetje met een Jillz zit?
Doe deze quiz en misschien kom je iets meer over jezelf te weten!

LET OP! Er kunnen persoonlijke dingen van je gevraagd worden en de uitkomst hoeft niet 100% waar te zijn. (:

Mogelijke uitkomsten

Hardy (15 x uitgekomen)

Hardy

Jij probeert zoveel mogelijk uit het leven te halen. Je hebt schijt aan alles of je laat je soms te makkelijk beïnvloeden. Jij maakt makkelijk keuzes, ook al ken je soms je grenzen nog niet. Maar hé, daarvoor leef je toch ook? Daarom ben je toch ook jong?
Jij bent niet vies van een nachtje doorhalen of straalbezopen thuis komen en vervolgens te afteren met z'n allen.
Probeer er wel controle over te houden. Het mag niet je werk, opleiding of familiebanden gaan beïnvloeden. Dan gaat het fout. Ook oppassen met verdovende middelen zoals alcohol of drugs.
Iedereen mag experimenteel zijn, but don't overdo it.
Hetzelfde geldt voor seks, het is heerlijk, maar pas op met wie je het doet en waar. Zolang je naar jezelf blijft luisteren en niet tegen je gevoelens ingaat. Sta iedere ochtend even stil bij je emoties. Hoe voel je je? Zit je iets dwars? Zorg ervoor dat je iemand hebt waar je altijd mee kan praten en je wilde ervaringen mee kan delen en praat niet te snel je mond voorbij.

Voor de rest, rock on!

Chiller (88 x uitgekomen)

Chiller

Jij bent een zeer relaxed persoon. Je kent jezelf goed, je weet waar je aan toe bent en wat je wel en niet wilt. Je gunt jezelf de ruimte en de tijd die je nodig hebt, ook al kun je soms behoorlijk in de knoop zitten in je hoofd. Iemand zal je niet zo snel iets wijs kunnen maken of je ergens toe dwingen. Je kan heel fel uit de hoek komen.
Af en toe een shotje kan er wel in bij jou of een sigaretje proberen (of niet, geen haat mensen geen haat). Je past op met wie je intiem bent, alhoewel soms een potje zoenen met iemand ook wel lekker kan zijn. In ieder geval pas je goed op jezelf en probeer je altijd relaxed en care free over te komen.
Hou het rustig, je hebt geen overvolle omgeving nodig met té veel impulsen! Probeer deze te vermijden, aangezien dit jou sterk kan beïnvloeden. Je bent "chill" zoals je bent, dus laat ook zien hoe je je voelt. Mensen zullen dat enorm waarderen.

Stand your ground!

Shy-er (61 x uitgekomen)

Shy-er

Je bent teruggetrokken, het liefst wil je niet weg uit je comfort zone. Om het zo te zeggen ben je een zachtgekookt eitje: een warm en zachtaardig persoon. Je opent je hart naar degenen die het verdienen en voor de rest van de wereld ben je een mysterie. Je probeert het leven op jouw manier te leven, misschien werk je nog wel aan jezelf of wil je het veranderen. In ieder geval is daar niets mis mee.
Het is juist heerlijk om thuis op je eigen kamer te zitten, desnoods met een goede vriendin of je vriend/vriendin.
Pas op dat je niet altijd thuis zit. Ga er eens uit, hoe lastig het ook kan zijn. Jij mag er ook wezen, probeer jezelf te zijn en trek je niets aan van onwetende opmerkingen of beledigingen. Je bent mooi zoals je bent, zo zie jij ook het leven. Probeer dat na te leven.
Hou er wel rekening mee dat je niet wordt meegetrokken in een sleur van meeloperij. Blijf bij jezelf, ontdek je grenzen en blijf bij je gevoel.
Shine bright.

Stray-er (12 x uitgekomen)

Stray-er

Het leven is voor jou een stelsel van gangen. Je bent er nog niet helemaal over uit welke kant je op wilt en wat je eruit wilt halen. Je sloft maar de straten en pleinen af, soms blijf je thuis, de andere keer ben je een paar dagen weg. Je maakt plezier, filosofeert en praat om meer kennis op te doen en om jezelf beter te leren kennen.
Want wat kunnen mensen ons veel leren. Het interesseert jou en zo wil jij je toekomst ontdekken. Een kant kiezen die je op wilt gaan. Je kiest voor jezelf, maar aan de andere kant twijfel je en laat je de mensen om je heen een beetje jouw keuze bepalen.
Soms is het goed om eens niet naar je vrienden te luisteren. Als jij denkt dat het goed is, dan is het zo! Alhoewel er altijd uitzonderingen zijn natuurlijk, maar enfin.
Blijf bij je gevoel, pas op met alcohol of drugs. Het is normaal als je wilt experimenteren, maar sta eens stil bij je gevoel. Hoe voel je je? Ben je blij, verdrietig, gestrest, relaxed? Zo ook met liefde en seks. Doe geen dingen die je niet wilt, jij maakt je eigen pad en jij ziet het leven op je eigen manier.
Down to Earth!

Lost (9 x uitgekomen)

Lost

Wel doen? Niet doen? Wat vinden mensen van me? Doe ik het nog wel goed? Als ik zo reageer, vinden mensen me nog gezellig? Vinden mensen me mooi? Ben ik sexy?
Die vragen komen je vast bekend voor. Waarom vraag je zo veel? Het leven is ingewikkeld voor je, het weet niet wat je ermee aanmoet. Mensen om je heen lijken het allemaal beter te doen en jij probeert hun tempo bij te houden. Maar gun jezelf eens een rust momentje. Niemand is perfect.
Al ben je de meid met het lange blonde haar in de trendy kleding of het meisje met de zwarte eyeliner en pandamuts: je bent een mens.
In principe hebben we allemaal gedachtes en emoties, dus dat maakt ons niet anders.
Probeer om voor jezelf te bepalen wat jij wilt. Je hoeft niet mee te lopen, anderen zien het toch. Ga eens lekker met je vriendinnen winkelen of praat eens met die ene weirdo uit de kantine.
Waarschijnlijk ben je gevoelig en makkelijk om te praten, pas op voor mensen die dat willen misbruiken. Neem geen drugs, neem dat sigaretje alleen aan als je de gevolgen beseft en sla alleen die glas whisky achterover als je goede vrienden bij je hebt die je steunen.
Je bent er eenmaal wat gevoeliger voor dus doe het ook rustig aan. Hetzelfde met jongens/meisjes. Laat iemand niet je gevoelens misbruiken, want dat kan je je leven lang blijven kwetsen.

Be yourself!

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • secretsigrid

    chiller 99% zal proberen nooit een sigaretje te roken en ik neem pas een shotje als ik oud genoeg ben

    7 jaar geleden
  • LittleBrunette

    Shyer ik denk beter dat lost bij me past. Heb depressue

    8 jaar geleden
  • Lisa754

    chiller 100% true op dat rook en drank gedeelte na (ben 15) maar was sws niet van plan 1 van beiden veel te gebruiken/te drinken (drank is vies heb wel eens een slokje geprobeerd super nieuwsgierige meid hier) maar serieus verder gewoon 100% true :) :)

    9 jaar geleden
  • RomyxHarry

    shy-er en het is helemaal waar :)

    1 decennium geleden
  • Sailgirlxxx

    Chiller al denk ik dat stray-er beter bij me past.
    Ik vind het echt een te gekke quiz

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?