NANA Role Play Quiz

For the gays and girls~!

Tokyo, 1993. De punkband genaamd de "Black Stones" wordt met de dag populairder. Ze beginnen een grote concurrent te vormen voor de al populaire punkband "Trapnest".
Vandaag heb jij de opdracht gekregen van je baas (je werkt bij een journalistiek bureau die de muziekwereld in de gaten houdt) om één van de bandleden te interviewen. Je bent al eerder op bezoek geweest bij Trapnest en Black Stones en ze kennen je al redelijk goed. Vandaag de dag is het officiële interview met ze, aan jou de taak om het goed te laten verlopen. *wink* *wink*

Mogelijke uitkomsten

Ren (4 x uitgekomen)

Ren
Rustig klop je op de deur van de geluidsstudio en je streelt een pluk haar achter je oor. Een kwade Takumi doet de deur open en staart op je neer. 'Nani?' sneert hij bijna. Je haalt diep adem.
'Ik ben hier om Honjo Ren te interviewen.' Takumi knikt en roept Ren, die zijn gitaar wegzet en naar je toeloopt.
'Ah, zijn we er weer?' Je bloost lichtjes en knikt.
'Hai, gomen als je stoor. Maar het moest van mijn baas en -'
'Geen verontschuldigingen nodig,' onderbreekt Ren je terwijl hij een sigaret opsteekt en met je meeloopt naar de lobby. Eenmaal beneden nemen jullie plaats in de lounge en bestelt Ren een bier en een kop thee voor jou. Snel zoek je de papieren op met de vragenlijst en haal je je hele tak overhoop, terwijl Ren rustig toekijkt.
'Kan je het vinden, __-san?' Haastig streel je je haar naar achteren.
'Hai, hai. Ow, daar zijn ze.' Je weet dat Ren al een relatie heeft met Osaki Nana, de vocaliste van Black Stones. Maar toch blijft Ren zo aantrekkelijk met zijn gepiercde oren, zwarte stekeltjeshaar en diepblauwe ogen. Zijn gescheurde shirt trekt je aandacht en je kan duidelijk de contouren van zijn sterke, brede schouders zien. Damn... hot. 'Ehme, ah laat ik hier beginnen. Waarom ben je uit de Black Stones gestapt?' Ren zucht diep en ast wat in de grote asbak op tafel en neemt een slok bier.
'Ik kreeg een contract aangeboden van Trapnest. Dat kon ik niet weigeren natuurlijk en ik wil het beste voor Nana.' Je knikt. 'Oy... gaat het wel?' Geschrokken kijk je op, Ren buigt voorover en staart je scheef aan.
'Ehme... ja. Volgende vraag.' Met een rood hoofd vol schaamte kijk je weer op je papier. Waarom moet Ren nou weer een relatie hebben met Osaki Nana? Het is zo overduidelijk te zien dat je hem leuk vindt en je weet wel zeker dat Ren dat ook doorheeft onderhand.
Jullie handelen succesvol het interview af, ondanks dat jullie één keer werden gestoord door een chagrijnige Takumi. Aan het eind van het interview sta je op en buig je beleefd naar Ren.
'Arigato, ik denk dat ik hier wel wat mee kan. Moet ik het stukje over Nana eruit knippen?' Ren neemt een trek en blaast bedenkelijk de rook uit.
'Hm, doe maar. Niet heel Japan hoeft het te weten.' Hij lacht en jij lacht bluntly mee. Daarna loop je snel de lobby uit, het drukke Tokyo in.
Tja, flauw hè?

Naoki (11 x uitgekomen)

Naoki
Vol zelfvertrouwen stap je het hotel binnen. Je kijkt rond en daar zie je ze al zitten; de bandleden van Trapnest. Vol enthousiasme ren je naar ze toe en buigt beleefd. 'Naoki!' De blonde, hypere jongeman kijkt op en zet zijn mega oranje zonnebril af.
'__-chan!' Ren begroet je vriendelijk samen met Reira, terwijl Takumi wat mompelt. Chagrijnig zoals altijd.
'Heb je even tijd nu?' vraag je lief en je wappert met de papieren. Naoki knikt en neemt je mee naar de geluidsstudio die leeg is. Je ploft neer op een kruk en Naoki gaat tegenover je zitten. Hij staart je met grote, glimmende ogen aan en je bloost een beetje. Wilt hij soms iets van je?
'Wat voor vragen dit keer, __-chan? Toch niks over mijn seksleven of wel?' Je wordt gelijk rood en heftig schud je je hoofd.
'Yada, yada! Wat denk je wel niet, Naoki-san?! Eens kijken ah...' Als je opkijkt om de vraag te stellen zit Naoki ineens voor je, geknield en brutaal kijkt hij naar je op. 'Nani...?' breng je geïrriteerd uit. Je hebt geen zin in spelletjes en Naoki kan soms zó kinderachtig en luid zijn.
'Ah, je bent nog schattiger van dichtbij. Kya!' Je begint hevig te blozen maar schudt je hoofd.
'Yada!'
'Oh, je vindt het leuk! Je bent helemaal rood, __-chan!'
'NIET WAAR!'
'KYAAAAA!' Je wilt snel een tegenargument erin gooien, als Naoki opeens teder je kin pakt en een softe kus op je lippen drukt. Heel rustig, sereen. Verbaast knipper je als hij je loslaat en breed grijnst naar je, ondeugend haast. 'Dat vond je ook leuk, __-chan. Je bent er helemaal stil van.' Je opent je mond om wat te zeggen, maar Naoki legt grinnikend zijn vinger op je lippen. 'Shhh, laat dat interview maar zitten. Dat doen we over een uurtje wel.'

Takumi (12 x uitgekomen)

Takumi
Nors loop je naar binnen, fijn. Je auto had het onderweg opgegeven en je moest een taxi aanhouden om bij het hotel waar Trapnest verblijft te komen. Vloekend trek je je jas uit en schudt de regendruppels ervanaf. Dit wordt een geweldig dag, maar niet heus. En nu moet je ook nog de bandleider van Trapnest interviewen: Ichinose Takumi.
Je stapt de lift in en stap weer uit op de twintigste verdieping. Rustig kijk je rond en laat je pasje zien aan de bodyguard die aan het begin van de lange gang staat. Daarna loop je naar de hotelkamer van Takumi en klopt beleefd aan. De deur gaat open, gelijk slaak je een geschrokken gil en laat je tas vallen, terwijl je je handen voor je ogen houdt en wegkijkt.
'Gomen! GOMEN!'
'... Ook goedemorgen.' Takumi krabt achter zijn hoofd, hij komt net onder de douche vandaan en heeft alleen een handdoek om zijn middel. Met een rood hoofd van schaamte excuseer je jezelf weer.
'Gomen... ik wacht wel even -'
'Nee, tijdverspilling. Kom binnen.' Je bedankt hem en loopt schoorvoetend naar binnen, terwijl Takumi snel een badjas aantrekt en je wat te drinken geeft. Kalmpjes steekt hij een sigaret op en ploft neer op de bank tegenover je. 'Nou, schiet op met dat interview. Ik heb een druk schema. Over een uur repeteren we.' Je knikt en haalt onhandig alle papieren tevoorschijn. Dit is écht een slechte dag. Eerst de auto, toen de regen, net een halfnaakte Takumi. Beter kan het niet worden.
'Eto... Ah. Hebbes.' Je kijkt twijfelend op en Takumi trekt ongeduldig een wenkbrauw op.
'Is er iets?'
'Nee! Niks. Ehme... Ichinose Takumi, waarneer komt jullie volgende debuut met het nieuwe album van Trapnest?' Takumi zucht diep en streelt een paar lange strengen zwart haar naar achteren.
'Over twee maanden. We treffen nu al de voorbereidingen en vandaag nemen we twee nummers op van het nieuwe album. Momenteel heeft onze vocaliste Reira last van haar stem, dus we lopen een beetje uit.' Je luistert al niet meer, want je bent té afgeleid door zijn verschijning. Takumi merkt het en schraapt zijn keel. Geschrokken verontschuldig jezelf.
'Er gaan roddels dat je een affaire hebt met de beste vriendin van Osaki Nana, klopt dit?' Takumi's gezicht wordt ernstiger en geïrriteerder.
'Volgens alle magazines en kranten ben ik een womanizer, en ik heb géén relatie met Hachiko. Dat weet je best, __-san.' Je knikt en onderdrukt een grijns. 'Geloof je me soms niet?' De toon in zijn stem klinkt uitdagend. Brutaal kijk je op.
'Ik geloof je, alleen dat gedeelte van "womanizer" niet.' Takumi mompelt wat en kijkt weg, terwijl hij zijn sigaret uitdrukt.
'Wil je nog iets drinken...?' Ah slim, snel een ander onderwerp. Je knikt en bladert nog even de vragenlijst door, terwijl Takumi wat thee zet. Als hij terugloopt gaat hij niet tegenover je zitten maar naast je. Gelijk schuif je weg met een rood hoofd en laat je de papieren vallen, terwijl Takumi over je heen buigt. 'Womanizer, hè?' Je probeert wat te zeggen, maar je lijkt net een vis die naar zuurstof hapt. Takumi grijnst breed en pakt je kin stevig vast terwijl hij zijn lippen op de jouwe drukt. Je ogen worden groot, ook al is het de gang van zaken dat je je ogen gesloten hebt als je zoent. Een paar seconden later voel je zijn tong komen en ow dit was zo niet de bedoeling. Shimatta, je moest hem zeker hebben uitgelokt. Je weigert je mond open te doen en geïrriteerd knijpt Takumi in je heup, zodat je een verbaasd kreetje slaakt. Mooie gelegenheid om gelijk over te stappen naar tongen. Langzaam doet hij zijn badjas uit.
'T-Takumi... Over een uur heb je repe -'
'Shhh, ik denk dat het schema iets gaat uitlopen vandaag.'

Nobu (5 x uitgekomen)

Nobu
Je betaalt netjes de taxichauffeur en stapt uit, terwijl je je paraplu opsteekt. Het miezert nog een beetje, maar je had je haar net zo perfect gestyled, dus het zou zonde zijn als het door de war ging. Rustig loop je naar het adres van Terashima Nobuo, of gewoon "Nobu". Vol goede moed bel je aan, Nobu is een redelijke kennis van je, dus zenuwachtig ben je niet.
Een blonde jongeman doet even later de deur open. Zijn bruine ogen worden gelijk groot: '__-chan!' Je glimlacht en stapt binnen, terwijl je je schoenen uitdoet. Nobu sluit de deur achter je en ruimt snel de kleine woonkamer op. Meteen trekt hij de koelkast open en smijt twee blikjes bier op de lage salontafel, omringd met kussens. Je bedankt hem vriendelijk en gaat zitten.
'Hoe gaat het met je? Ik heb je zo'n lange tijd niet gesproken!' Je glimlacht en trekt het blikje bier open.
'Goed, goed. Alles gaat prima, ik heb opslag gekregen.' Nobu geeft je lachend een schouderklopje en ploft naast je neer. Je vond Nobu altijd al een aardige jongen, hij doet zich stoer voor maar vanbinnen is het een ware softie. En een zeer romantisch type.
'Kom je voor het interview?' Je knikt en pakt de stapel papieren uit je tas. Nobu's ogen worden gelijk groot. 'Whoa! Zo veel!'
'Nee baka! De rest zijn dossiers en krantenartikelen!' Met een sweatdrop krabt Nobu zich achter zijn hoofd.
'Aha... zo.' Je schraapt je keel en begint bij de eerste vraag:
'Waarom ben je naar Tokyo gekomen? Met name voor de band of voor Nana?' Nobu gaapt je stom aan.
'Welke van de twee Nana's?'
'Osaki Nana,' beantwoord je geïrriteerd. Nobu knikt heftig.
'Meer voor Nana, ik wist niet dat Yasu toen ook in Tokyo was.' Je knikt.
'Je had toch een relatie met haar?' Nobu's ogen worden groot en hij trekt een pruillip.
'J-Ja... Nouja... Ik dacht het... Maar ze houdt meer van Takumi dan van mij en -'
'Wow ho stop! Ik bedoel Osaki Nana!' Nobu verbergt zijn gezicht in zijn handen. Hij denkt zeker dat je het over Hachiko had, de beste vriendin van Nana. Nobu had een korte tijd een relatie met haar, maar uiteindelijk liep Hachi weg en ging verder met Takumi. Medelevend wrijf je over zijn rug.
Arme Nobuo, hij is er nog steeds niet overheen zo te zien.
'Wat heb ik fout gedaan?'
'Nobu, niet zo denken. Liefde is raar soms. Hachi zat gewoon vast in een lovetriangle. En Takumi is gewoon een egocentrische brainwasher.' Nobu knikt en kijkt met betraande ogen op. Hij glimlacht lief.
'Arigato...'
'Nani?'
'Gewoon, dat je er altijd voor me bent. Ook in moeilijke situaties.' Je bloost lichtjes en draait een lok om je vinger.
'Eto... graag gedaan?' Nobu glimlacht lief en kijkt weer weg, nee. Het is nu of nooit. Rustig pak je zijn schouder, trekt hem naar je toe en je drukt jouw lippen op de zijne. Nobu's ogen worden groot. Maar hij sluit ze na een seconde verbazing en slaat zijn armen beschermend om je heen. Je opent je mond en laat hem toe, terwijl hij iedere centimeter aandachtig verkent. Je voelt zijn warme handen onder je shirt glijden, als opeens de deur opengaat en een verbaasde Shin toekijkt.
'Eh... ik kom later wel terug.'

Shin (6 x uitgekomen)

Shin
Het café waar jij en Shin hebben afgesproken is druk. Eenzaam zit je aan een tafeltje bij het raam en speelt met je stokjes. Ongeduldig kijk je op je horloge. Al een kwartier te laat. Ook niet netjes.
'Gomenasai!' Een jongen met stekelig, blauw haar rent het café binnen en ploft neer op het bankje tegenover je. Je grinnikt sarcastisch en tikt op je horloge.
'Al een kwartier te laat, Shin.'
'Gomen, __-san.' Je rolt met je ogen en bestelt eerst wat eten. Dat interview zal straks wel komen. Shin ziet er hongerig en moe uit en meteen steekt hij een Black Stones sigaret op. Je haalt je neus op.
'Shin, mag je wel roken?' Shin haalt zijn schouders op.
'Niemand houdt me tegen hoor.'
'Wat vinden je ouders er wel niet van? Zijn die het er wel mee eens?!' Gelijk worden Shins blauwe ogen treuriger, afwezig ast hij in de metalen asbak op tafel.
'Alsof het ze wat kan schelen.' Het duurt even totdat het tot je door dringt. Gelijk worden je ogen wat zachter en meelevender.
'Gomen...'
'Het geeft niet, die dingen gaan nou eenmaal zo.' De sushiplaat wordt voor jullie neus neergezet door de ober en Shin begint gelijk als een gek te eten. Je glimlacht, voor de rest van het etentje zeggen jullie niks meer. Damn, ergens doet dit je denken aan een date.
Als je eenmaal hebt afgerekend lopen jullie naar buiten, de koude nachtlucht in van Tokyo. Shin slaat zijn sjaal strakker om zich heen en jij stopt bibberend je handen in je jaszakken.
'Het is kouhoud,' klaagt de jongen. Je mompelt wat en loopt richting de taxihalte. 'Oy, wilde je geen interview houden, __-san?'
'Dat kan beter ergens anders. Niet hier, daar is het te koud voor Shin.' Shin glimlacht lief en knikt. Afwezig staart je naar het trottior. Iets in je gedachten houdt je al dagen bezig, aangezien je Shin al vanaf het begin schattig en lief hebt gevonden. Laatst was Nobu weer eens dronken en had hij eruit geflapt dat Shin een mannelijke prostituee is. Sindsdien heb je nooit meer hetzelfde naar de jongen kunnen kijken.
'Oy... Shin.' Gelijk kijkt Shin op terwijl je afwezig naar de weg staart. 'Is het echt waar dat je vrouwen pleziert voor geld...?' Shin zucht diep, steekt een sigaret op en knikt.
'Hai...'
'Waarom?'
'Ik moet ook aan mijn geld komen, __-san. Ik woon bij Nobu, ik moet ook mijn steentje bijdragen.' Je knikt afwezig en houdt een taxi aan. Je stapt in en staart somber door het raampje naar buiten. Shin merkt dat je treurig bent door het feit dat hij dat soort werk doet. Rustig trekt hij aan je schouder. 'Oy... __-chan.' Meteen kijk je om. Sinds waarneer noemt hij je "__-chan"? 'Je geeft om me, is het niet?' Hij kijkt je schuin aan met zijn grote, blauwe, onschuldige ogen. Snel kijk je weg, met een rood hoofd.
'Misschien.' Zachtjes voel je Shins koude vingers in je hals, naar je kin kruipen, liefkozend streelt hij erlangs en trekt je gezicht naar de zijne toe. Je hebt geen tijd om je te bedenken, want je voelt Shins lippen al op de jouwe. Zijn lippiercing voelt koud aan en zendt een rilling door je lichaam. Een aangename rilling. Je voelt zijn andere hand langs je bovenbeen strelen, steedt meer omhoog onder je rokje. 'Nobu is niet thuis vanavond... Ik zal je laten zien dat ik heel ervaren ben.'

Yasu (1 x uitgekomen)

Yasu
Vol verbazing staar je omhoog naar het grote gebouw waar Takagi Yasushi werkt, oftwel "Yasu". Je trekt de muts van je hoofd en stapt naar binnen. Je kent Yasu al redelijk goed, aangezien je actief bent in de journalisten en muziekwereld, dus je krijgt ook te maken met advocaten, zoals Yasu. Je scant de lobby en de cafetaria af, en daar zie je hem al zitten. Dat kale hoofd is niet te missen. Snel loop je naar hem toe, Yasu klapt zijn laptop dicht en glimlacht vriendelijk als je tegenover hem komt zitten en je tas op de grond zet. Hij is in een formeel, zwart pak gekleed, zoals altijd. Hij draagt zijn zwarte zonnebril, zoals altijd en rookt een Black Stones sigaret, zoals altijd.
'__-chan, hoe gaat het?' Vermoeid glimlach je naar hem. Je hebt al een drukke dag achter de rug.
'Goed, goed. Hoe gaat het met je cliënt?' Yasu zucht en gaat wat relaxter zitten.
'De zaak loopt nog, maar ik denk dat ik hem wel uit de shit kan helpen.' Jullie delen een lach samen en dan beginnen jullie het interview. Yasu is heel geduldig en respectvol, zoals hij is. Hij geeft je genoeg tijd om alles te noteren en legt alles tot in de details uit, zodat er geen verdere vragen overblijven. Als het interview eenmaal is afgenomen en in orde is, stop je notities en vragenlijst weer in je tas en trek je weer je jas aan en zet je je muts weer op.
'Arigato, Yasu. Ik moet weer gaan.'
'Wil je anders samen met mij een taxi nemen?' Verbaasd kijk je kop, Yasu trekt rustig zijn winterjas aan, doet zijn dikke sjaal om en zet zijn warme muts op terwijl hij zijn sigaret in de asbak gooit.
'Moet je niet werken dan, Yasu?'
'Nee, ik maak de rest thuis wel af. Ik ben het kantoor even zat.' Je glimlacht blij en loopt met hem mee naar de taxihalte, door de sneeuw. Het is ijskoud en je wrijft je handen warm. Yasu staat onbeweeglijk naast je, een beetje naar de mensen te kijken die langslopen. Je hebt wel zin in een conversatie, aangezien je het gewoon fijn vindt om bij die kale Yasu in de buurt te zijn en je hem ergens ook wel... hij is op de een of andere manier aantrekkelijk.
'Oy, Yasu, hoe gaat het in lovelife?' Onderhand ken je hem al genoeg om te weten dat Yasu dramatisch is als het om relaties en liefdes gaat. Je ziet hem gelijk omkijken en de sigaret valt uit zijn mond. Meteen ga je stuk.
'Nou ja...'
'Al leuke meisjes ontmoet?' Yasu bloost lichtjes en krabt achter zijn hoofd. 'Is het Nana? Hachi? Die Nana fangirl? Je baas?!' Je begint nog harder te lachen. Bam! Recht in z'n baks! (Ode aan New Kids quotes.) Yasu wordt nog roder en schudt zijn hoofd.
'Nee, nee, nee en nog eens nee.' Je ziet hem naar je kijken, abrupt stop je met lachen. Nee... dit kan niet... alhoewel...
Nu is het Yasu's beurt om stuk te gaan en een traantje weg te pinken en jouw beurt om rood te worden.
'Yamero! Yasu!' Boos kijk je naar het wegdek en sla je je armen over elkaar. Yasu's gelach ebt weg en rustig pakt je kin beet en duwt hem omhoog, zodat je hem wel moet aankijken. Een warme glimlach ligt op zijn gezicht terwijl hij zijn zonnebril afdoet. Beschermend knuffelt hij je en je sluit genietend je ogen. Yasu is groot, sterk, lief en gewoonweg... gewoon lief. Je voelt je veilig bij hem in de buurt en nu wordt dat gevoel bevestigd. Rustig boor je je vingers in de stof van zijn jas. 'Oy, de taxi!' Gelijk laat je hem los en hou je gillend de taxi aan. Je trekt het portier open en wilt gelijk instappen, als Yasu je weer tegen zich aantrekt en dit keer zijn lippen op de jouwe crasht, in een liefdevolle zoen. Glimlachend laat hij je voorgaan en ploft naast jou neer op de achterbank, terwijl hij het portier dichtrekt. De chauffeur begint al te rijden en Yasu geeft hem het adres waar hij heen moet. 'Waar moet jij heen, __-chan?' Je grijnst en kijkt op naar Yasu.
'Naar hetzelfde adres als die kale, onegai.'

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Crosszerya

    wow heb hem nu weer ingevuld :3 blijft leuk :3

    1 decennium geleden
  • Jsmulders

    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    1 decennium geleden
  • halima76

    i love deze quiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAH IK WAS TAKUMI

    1 decennium geleden
  • Crosszerya

    KYAAAAAAAAAAAA GEWELDIGE QUIZ! (Draaithelemaaldoor)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?