Op wie van de Bratz lijk jij?

Je kent vast nog wel het programma Bratz van vroeger dat om Cloe, Jade, Yasmin en Sasha gaat. Op wie van deze vier lijk jij het meeste qua uiterlijk en karakter?

Mogelijke uitkomsten

Cloe (47 x uitgekomen)

Cloe is erg aardig en lief maar soms zegt ze de verkeerde dingen. Ze houd van sporten en dan vooral skateboarden. Ze heeft blond haar met blauwe ogen en is erg modebewust. Haar bijnaam is Angel omdat ze altijd zo lief is. Ze doet altijd haar best op school. Ze heeft haar eigen 'vraag het Cloe' column bij het Bratz magazine en is de leider van de groep.

Yasmin (34 x uitgekomen)

Yasmin heeft bruine ogen en bruin haar. Haar bijnaam is pretty princess. Ze is erg aardig en probeert altijd iedereen te helpen. Ze is dol op lezen en schrijven en ze is de interviewer van het Bratz magazine. Ze vind yoga erg leuk omdat ze dan tot rust kan komen en houdt van gedichten.

Jade (15 x uitgekomen)

Jade heeft zwart haar en donker groene ogen. Haar bijnaam is Kool kat en ze wou altijd al bij een mode tijdschrift werken. Ze neemt graag risico's en is de mode redacteur van het Bratz magazine. Ze staat altijd klaar om nieuwe dingen te proberen en nieuwe trends te beginnen.

Sasha (26 x uitgekomen)

Sasha heeft groene ogen, een bruine huid en donkerbruin haar. Haar bijnaam is Bunny Boo omdat ze zo van dansen houdt. Ze is dol op hiphop en is de muziek redacteur van het tijdschrift. Ze kan soms nogal beledigend zijn maar zo bedoelt ze het niet. Ze heeft veel connecties met mensen die betrokken zijn bij muziek en feesten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Red_Velvet_

    Jade(H)

    1 decennium geleden
  • Mozhda

    Yasmin. Zij lijkt wel heel erg op mij xD

    1 decennium geleden
  • xSelenatjuh

    Yasmin :P

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Yasmin!

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    Jade ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?