Hoe ga jij om met romatiek?

Deze test heb ik gemaakt zodat jij kunt testen of je gevoelig bent voor romantiek en hoe je daarmee omgaat. Veel plezier! ;)

Mogelijke uitkomsten

One night stand type (43 x uitgekomen)

Geen echte liefde voor jou. Liever ga jij gezellig met vriendinnen de kroeg in en flirt met leuke jongens. Heel gezellig natuurlijk en meestal blijft het niet alleen bij flirten. Wanneer al jouw vriendinnen in hun eigen bed liggen duik jij in het bed van een van een ander (aantrekkelijk) persoon. Als hij iets laat horen om vaker af te spreken doe je alsof hij niet bestaat en je hem niet kent. Reken maar dat het bij die nacht blijft, hem hoef je nooit meer te zien!
Jij bent meer het one-night-stand type dan dat je voor echte liefde gaat!

Cadeau type (16 x uitgekomen)

Jij bent niet altijd even aardig naar jongens toe. Ook gaat het bij jou niet echt om de liefde maar meer om de aandacht en de dingen die je van hun krijgt. Jouw geflirt levert meestal een drankje of klein cadeautje op. Pas dan ben je tevreden, en houden de ‘liefde’ en flirtacties ook gelijk op. Je zoekt n volgend slachtoffer. Eigenlijk ben je dus een profiteur. Jammer dat je hier zo op kickt, aangezien je allemaal cadeaus krijgt zul je ook heel wat leuke jongens kunnen krijgen. Waarschijnlijk heb je meer aan echte liefde.
Jij bent meer het cadeautype!

Gevoelig typje (143 x uitgekomen)

Je bent romantisch en houd ervan om dingen als een strandwandeling te maken. Als je een jongen tegenkomt, voel je je bijzonder. Het liefste sleur je hem gelijk mee naar een romantische film, maar denk erbij na dat jongens meestal iets minder romantisch zijn en denk na of je hem wel echt leuk vind. Wanneer dit echt zo is, zul je er dan ook alles aan doen om dat hem te laten merken. Je zult veel over jezelf vertellen en je open stellen, zelfs al na een paar dates. Maar pas op dat je jezelf niet te gevoelig en kwetsbaar opstelt. De meeste jongens houden er niet van om over gevoelens te praten, door dit dus veel te doen kun je ze afschrikken. Je zult het vanzelf merken als hij daar geïnteresseerd in wordt en dan kun je eindelijk alles vertellen.
Het gevoelige type past goed bij jou!

Verslinder (5 x uitgekomen)

Een beetje aan de liefde doe jij wel. Je flirt, houd het dan een paar weken vol en hebt de tijd van je leven. Maar wanneer het een beetje serieus wordt en hij je aan zijn ouders wilt voorstellen duik je weg en dumpt hem. Dat serieuze gedoe hoeft van jou niet. Toch geniet jij van alle aandacht, je weet dat je harten sneller laat kloppen en daar is het jou dan ook om. Het blijft alleen aan zolang jij het leuk vind, wordt het saai dan is maak je het uit en ga je op zoek naar de volgende. Jongens hebben ook gevoelens, dat laten ze niet altijd merken maar ze hebben ze echt wel. Misschien zou je kunnen proberen om iets liever met ze om te gaan.
Jij behoort tot het verslinders type!

Statistieken

Statistieken

Reageer (41)

  • shanny

    Gevoelig type (Y)

    8 jaar geleden
  • MyCuties

    Gevoelig:$

    1 decennium geleden
  • MissSwaggerx

    Gevoelig typtetje

    Toffe quiz
    KUDOI(H)(H)(H)
    (Y)(Y)(Y)

    1 decennium geleden
  • lovejapan

    gevoelig type
    klopt helemaal ^^

    goede quize!!

    1 decennium geleden
  • misssJ

    Gevoelig type!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?