Welke Vampire Knight boy past bij jou ?

Welke knappe jongen uit de anime/manga serie Vampire Knight past het best bij jou?

Mogelijke andwoorden:

Aido Hanabusa
Ichijo Takuma
Kain Akatsuki
Kiryu Zero
Kuran Kaname
Shiki Senri

Mogelijke uitkomsten

Aido Hanabusa (30 x uitgekomen)

Aido word als het idool van de Night-class gezien (het is ook zijn bij naam), en vind dat zeker niet erg hij houd van alle aandacht. Hij is zeer spontaan maar ook onzorgvuldig over het geheimhouden van zijn vampier identiteit door aan hen te vragen wat hun bloedgroep is. Zijn acties stellen vaak Kaname de afkeuring, en hij word meestal gestraft voor zijn brutaliteit tegenover de volbloed. Hij geeft heel diep voor zijn vrienden, en is fel loyaal aan Kaname. Hij is ook zeer scherp gevat, zo had hij als eerste door dat de nieuw komer Maria iets met Shizuka te maken had.

Ichijo Takuma (31 x uitgekomen)

Takuma Ichijō is de vice-president van de Night-Class, hij is een edel-klasse vampier die is bijna net zo krachtig als Kaname, waar hij het dichts bij staat. Takuma lijkt niet erg op een vampier met zijn vrolijke, enthousiaste en zorgzame houding. Hij lijkt heel vriendelijk, en lijkt niet te hunkeren naar bloed zo veel als andere vampiers. Zelfs Yuki zei dat hij niet echt vampier gedrag vertoonde. Ichijo zei nadat zijn opa hem de opdracht gegeven had om Kaname te bespioneren voor de vampier raad maar Ichijo zei dat hij zijn vrienden nooit zou veraden.

Kain Akatsuki (8 x uitgekomen)

Akatsuki Kain is Hanabusa Aido zijn neef en èèn van Kaname zijn rechter handen.Met zijn zorgeloze houding krijgt hij zowel zichzelf als Aido in de problemen keer op keer. Zijn bijnaam is "wild" terwijl hij rustiger is dan zijn neefje. Akatsuki is altijd een rustig persoon. Hij is ook samen met zijn neef ordebewaarder van de Night-Class. Hij zegt dar Ruka slechts zijn beste vriendin is maar hij schijnt meer voor haar te voelen. Hij verloor alleen zijn geduld toen Ruka in gevaar was en vertelde Kaname dat hij hem nooit zou vergeven als Kaname Ruka kwetste. Hij is ongelooflijk gevoelig en is vaak gevoelig zijn voor anderen hun gevoelens, vooral die van Aido en Ruka. Hij beschermt zijn vrienden en zou ze nooit veraden.

Kiryu Zero (45 x uitgekomen)

Zero Kiryuu is een van de belangrijkste karakters van Vampire Knight. Zero is Yuki's jeugdvriend en de enige andere Cross Academy Guardian. Hij bezit een anti vampier pistool genaamd "Bloody Rose". Hij komt van een vampier jager familie die zijn gedood door de volbloed vampier Shizuka hij was de enige overlevende maar hij is gebeten door haar en daarom is hij in het begin van de serie in een vampier veranderd. Zero was een rustige en zachtaardige jongen waardoor zijn tweeling broer Ichiru zich afvraagde of Zero wel in staat was om zoals hun ouders vampier jager te worden. Na de aanval van Shizuka ontwikkelde Zero een diepe haat en wantrouwen aan vampiers. Het is zeer moeilijk om tot hem door te dringen en te weten te komen wat hij denkt en voelt. Voor de meeste mensen die hem niet kennen lijkt hij afstandelijk en bedreigend wat helemaal niet het geval is. Nadat zijn vampier zintuigen helemaal ontwikkeld zijn heeft hij een grote zelf haat en wilde eerst enkel voort leven om Shizuka te vermoorden en daarna zich zelf.

Kuran Kaname (58 x uitgekomen)

Kaname Kuran is een volbloed vampier, die Yuki Cross gered van een aanval door een level E toen ze vijf jaar oud was. Kaname is ook één van de hoofdpersonages. Hij is normaal gesproken een stoïcijnse en gezaghebbende individu, maar is erg aardig, warm en zacht voor Yuki. Hij is zeer streng en legt discipline op en vaak op een felle manier. Maar hij is toegeeflijk tegenover Yuki, hoewel ze de neiging om zichzelf in gevaar brengen. Kaname verbergt nooit het feit dat hij niet geïnteresseerd is in iets anders, dan in het welzijn van Yuki. Elke actie die hij maakt is naar een doel, en dat is Yuki's geluk. Hij heeft een groot geheim tegenover de rest van de spelers waar je later in het verhaal achterkomt.

Shiki Senri (9 x uitgekomen)

Senri Shiki is één van de jongste leden van de Class Night. Hij werkt als een model met Rima Touya. Wanneer de Night Class de jacht naar een niveau E vampier is op gegeven, is Shiki meestal te zien. Hij heeft een zweep-achtig wapen dat zich ontwikkelt van zijn bloed. Later is gebleken dat Senri in feite de zoon van Rido Kuran, Kaname en Yuki's oom is. Shiki bezit een persoonlijkheid vergelijkbaar met Rima, is hij onbewogen, en vaak los van de rest van de vampiers, behalve voor Rima en Ichijō, alhoewel hij zelden met emotie spreekt, zelfs bij Rima. Hij lijkt lui en traag te zijn, en laat niet veel van zich merken. Echter, zal hij zich door zijn vrienden inzetten als ze ingevaar zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • Morgenster

    Ichijo(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
    Maar als het Shiki was geweest was het ook goed.
    Ze zijn beiden geweldig en Aidou ook.

    1 decennium geleden
  • MellissaKuran

    kuran kaname(H)(H)(hoera)(hoera)

    1 decennium geleden
  • Morgenster

    Ichijo
    He's uber HOT(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Pebble

    Takuma Ichijo (:
    Man, hij is gewoon té leuk (:
    Zou je alsjeblieft mijn Vampire Knight story willen lezen?:$

    1 decennium geleden
  • Lil0

    Ichijou ^^ waa,, en meeens hijs zieklekker xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?