Moet je hém een tweede kans geven ?

Net nu jij je ex bijna vergeten bent , werpt hij zich voor je voeten. Moet je het nog een keer met hém proberen ? Doe de test ... (:

Mogelijke uitkomsten

Tweede kans geven ! (47 x uitgekomen)

Met deze jongen moet je het zeker nog een keer proberen ! Hij is superlief en jullie passen heel goed bij elkaar . Waarschijnlijk is het om een onnozele reden uitgegaan en hebben jullie daar nu allebei enorme spijt van . Zet je trots opzij en geef jullie relatie een tweede kans!

Misschien werkt het nu ? (22 x uitgekomen)

Een tweede poging tussen jou en hem kan werken , maar dan moeten jullie wel zeker zijn dat jullie allebei echt klaar zijn voor een relatie . Ook zullen er dingen tussen jou en hem moeten veranderen . Bedenk goed waar 't de eerste keer fout liep en durf daar samen aan te werken .

Uit zijn buurt blijven ! (8 x uitgekomen)

Jij moet je ex-lief echt geen nieuwe kans geven ! De eerste keer werkte het al niet tussen jullie , dus het is alleen maar goed dat jullie uit elkaar zijn gegaan ! Hij is niet bepaald het betrouwbare type met wie je een toekomst hebt , beter kun je op zoek gaan naar een echt leuke jongen !

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xmrsxhoranx

    Tweede kans geven :D Haha ik had met hem van groep 1/2 tot 5 ( nu gaan we allebei naar de middelbare ) en toen had ik het uitgemaakt en toen had ik het op een nog al gemene manier uitgemaakt... :( Maarja we waren fkng 9 ofz xD Maar ik was echt zo slecht echt ik voel me nog steeds zo schuldig ik had 3 vriendjes... :| Echt k was echt zo fkng erg... maar we waren nog wel vrienden maar na een tijdje werd ik een Directioner en daar was hij niet blij mee blijkbaar en toen ging ie gemene dingen zeggen over 1D, en vooral over mn fav Niall. En toenwas ik zo hard te keer gegaan, dat ik nooit meer echt met hem heb gepraat... Wel jammer dat t zo is gegaan want hij was echt mijn beste vriend... :S Ik haat mezelf nog steeds voor dit (huil)

    7 jaar geleden
  • SCORPlO

    XD

    1 decennium geleden
  • Cocktail

    misschien werkt het nu..
    nee ik had het uitgemaakt en sindsdien heb ik hem 1 keer ofzo nog gezien en toen was hij echt niet aardig ofzo hoor xp

    1 decennium geleden
  • SuJuLover

    tweede kans geven....echt niet :P mja eiglijk moest ik deze test nie doen, want ik had het uitgemaakt xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?