wie ben jij van mijn beste vrienden?

ik heb een aantal vrienden, op wie lijk jij het meest?

>met anime plaatjes <3

Mogelijke uitkomsten

Rianne!!!! (15 x uitgekomen)

jij bent rianne!
zij is mijn beste vriendin, ik ken haar al sinds groep 5, ik heb haar leren kennen omdat ze toen op mijn school zat en zij zat toen een klas hoger ik zag haar altijd alleen zitten. ik liep naar haar toe en vroeg of we samen gingen spelen. daar is onze vriendschap begonnen. we hebben heel erg wijnig ruzie, en lachen extreem vaak met elkaar. ze is een mooi meisje die heel erg lief is. ze is 15 jaar. ik kon geen betere vriendin wensen!

Demi (5 x uitgekomen)

demi is een jongen van 16 jaar (hij is eigenlijk nog 15, maar hij is binnenkort 16 dus ik zet 16 neer). ik zie hem helaas niet zo heel erg vaak, maar melig dat we altijd zijn! met hem kijk ik altijd heel erg veel horrorfilms, en gaan we leuke dingen doen en maken grapjes. ik heb hem ongeveer 3 jaar terug leren kennen. toen was ie 13. ik was toen 11. maar mijn vader had een vriendin (een gewone) en hij zij dat we daar voor een nachtje gingen slapen (vraag me niet waarom). maar hij vertelde dat die vriend ook een zoon had die wat ouder was dan mij, maar ik moest bij hem op de kamer gaan slapen (ik had zo iets van : oehw... failurre). dus ik maakte kennis met demi en gignen overdag niet zo veel praten, maar in de avond gingen we kletsen en lachen tot 6 uur in de ochtend. en nu zijn we nog steeds BFF.

jarl (16 x uitgekomen)

jarl is een supervriendelijke jongen en ik heb hem leren kennen op school. hij is ook supergoeie vrienden met rianne. ik speelde heel erg vaak met hem op het schoolplein. maar met hem stoeien is echt lachen! ik ging gewoon eens een keer met hem spelen op het schoolplein (we speelden hints XD) en toen ging hij naar een andere school toe, het jaar daarna kwam ik bij hem op dezelfde school. jarl is ontzettend vrijgevig en heeft veel voor zijn vrienden over.

B.J. (10 x uitgekomen)

dit is mijn kat B.J. ja, dit is een echte foto van mijn kat. je denkt: uuh, haar beste vriend is een kat, wat zielig. nou, dan ben ik maar zielig. maar ik heb hem gekregen toen ik 1 jaar was, B.J. is nu 12 jaar en bijna 13 jaar. mijn vader kreeg hem van een collega. hij hette eigenlijk BlackJack maar dat hadden we afgekort. en in die jaren heb ik hem geleerd dat hij naar zijn naam luisterd. en een ander woord. ETEN! dan komt ie altijd naar me toe. hij is onwijs lief, maar hij kan je wel eens bijten als hij ergens geen zin in heeft. maar hij is best wel moordlustig want hij komt zeker om de maand met een dooie muis over de vloer.
maar ik kon geen betere kat wensen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • 1LifeToLive

    Jarl :D

    1 decennium geleden
  • magicrose

    oew, ik ben je beste vriendin ^^

    (en omg, ik ben jaloers dat je met demi op de kamer mocht slapen ^^ ik ken hem niet maar hij lijkt me wel leuk xD)

    1 decennium geleden
  • SilverAngel

    Jarl. :S wtf een jonge.

    1 decennium geleden
  • Liru

    rianna :D

    1 decennium geleden
  • xHalima

    Jari xD wtf? ben een jongen! xD
    ps. is Jaru melug? want ik ben gestoord xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?