Op welke afdeling van Zweinstein hoor jij thuis?

Vraag jij je dat nooit af,als je de boeken aan het lezen bent? Ik wel! En daarom heb ik deze quiz gemaakt,zodat jullie kunnen zien waar je thuishoort op Zweinstein. Let wel: Vul de antwoorden eerlijk in,anders weet je het nog niet zeker! En,de antwoorden gelden natuurlijk niet voor elke heks/tovenaar. Want Hermelien is ook heel anders dan Harry. Maar ik heb de antwoorden goed laten kloppen.

Mogelijke uitkomsten

Griffoendor. (411 x uitgekomen)

Jij bent zeker weten een Griffoendor. Geen enkele situatie die jij niet aankan,alles durf je aan. Jij en Haast onthoofde Henk zouden het goed met mekaar kunnen vinden,en je hebt veel respect voor je vrienden en familie. Zonder hen,is er geen jij. Samen sta je immers sterk. Kenmerken: Dapper,moedig,lef en durf.

Huffelpuf. (106 x uitgekomen)

Ja hoor,jij hoort bij Huffelpuf thuis. Hard werken?Geen probleem. Jij en je vrienden gaan er samen tegenaan om goede reslutaten te behalen en jullie staan altijd voor elkaar klaar,wat er ook is. Trouw zijn,dat is waar het om draait. Wie zegt dat Huffelpuf suf is?Jij weet wel beter,hoor! Kenmerken: geduldig,leergierig en trouw.

Ravenklauw. (166 x uitgekomen)

100% een Ravenklauwer. Leren is je grootste hobby,niks is heerlijker dan je hoofd volstoppen met nieuwe informatie. Het liefste zit jij lekker met een boek in de leerlingenkamer van Ravenklauw,met een knapperend vuurtje erbij. Je moet immers goed leren,voor een goede toekomst later. Ga zo door! Kenmerken: Verstandig,wijs en geleerd.

Zwadderich. (68 x uitgekomen)

Zo sluw als jij bent,móét je wel in Zwadderich zitten. Jij streeft om al je doelen te behalen,maakt niet uit wat het je kost. Je gelooft in alles wat je doet. Het liefst doe je alles in je eentje: Je wilt geen pottenkijkers. School vind je niet echt belangerijk,je word liever klaargestoomd voor de echte wereld. Kenmerken: sluw,standvastig en een tikkeltje arrogant.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Stoomtreinfreak

    Nog eens Zwadderich!

    1 maand geleden
  • Dubaifreak

    Zwadderich, ik wist het wel!

    2 jaar geleden
  • StarTrekkie

    Ravenklauw. :)

    7 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Zwaddericht :)

    9 jaar geleden
  • Hopefulness

    Griffoendor :Y)
    WOOET! Henk en ik worden matties :Y)
    Super leuke quiz! ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?