Ben jij liever single of samen?

Sta jij ongeveer elk uur van de dag in vuur en vlam omdat je een hotte hunk hebt gespot? En ben jij een meid die altijd een boyfriend aan haar zijde wil? Of ben je een superzelfstandige girl die voorlopig liever nog even happy single is? Doe de test en je komt er pijnsnel achter.

Mogelijke uitkomsten

Koppeltype (17 x uitgekomen)

Jij hebt het liefst een leuke, trouwe vriend in huis, want je kunt moeilijk alleen zijn. Uren kun je zwijmelen over de liefde, je bent er een megafan van. Als je nu een vriendje hebt waar je helemaal hoteldebotel van bent, geniet dan daar lekker van, maar denk daarnaast ook nog aan je BFF's. Heb je geen vriendje, dan hoef je ook niet totally desperate het schoolplein af te speuren... al vind jij het moeilijk te geloven, er is echt nog meer in het leven.

Zo nu en dan een man (24 x uitgekomen)

Jij vindt het mannelijke volk best interessant, maar je beseft dat er ook nog andere dingen in de wereld zijn. Flirten op een feestje is alleen maar fun, maar jij hecht ook veel waarde aan jouw BFF's en de lol die jullie samen hebben. Aandacht van de boys kan leuk zijn, zolang het maar niet te serieus wordt. Wacht maar tot je de ware ontmoet...

Supersingle (28 x uitgekomen)

Jij hebt geen boyfriend nodig om gelukkig te zijn. In je eentje vermaak je je prima. Je vindt het wel best om niet steeds aan een vriendje te hoeven denken of te twijfellen of jullie elkaar wel genoeg zien. Jij zou echt de kriebels krijgen van een jongen die veel bij je wil blijven plakken. Een relatie komt vanzelf wel, als jij toe bent aan een serieuze vlam.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • xmrsxhoranx

    Zo nu en dan. Klopt wel hah :P

    7 jaar geleden
  • sallydegroot

    Zo nu en dan

    8 jaar geleden
  • girl78

    Super single , Past bij mij

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?