Once Upon a Time: In welke fantasiewereld zou je moeten wonen?

Je zoekt een goeie plek voor je huis, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Wat dacht je van een fantasiewereld? Vredige valleien, woeste rotsen, hoge bergen of juist stille meren? Dat alles is ongetwijfeld beter dan de giftige stadsluchten hier, in de echte wereld. Dus pak je knapzak, en ga op zoek naar de mooiste plek van het universum.




Uitkomsten:
•Enchanted Forest.
•Neverland.
•Wonderland.
•Oz.

Mogelijke uitkomsten

Oz. (94 x uitgekomen)

Jij zou echt moeten wonen in het mooie, vredige Oz. De gezellige, zelfverloochenende bewoners zijn creatief en erg gastvriendelijk. In de schattige valleien en de gifgroene weides is altijd een boel plezier te beleven. Alle vredelievende inwoners hechten grote waarde aan de grote tovenaar van Oz. Ze zijn afhankelijk, maar zijn goed in het bundelen van hun krachten. Het zijn geweldige samenwerkers. Het prachtige teletubbie-landschap en het vriendelijke volk maken Oz een geweldige plek om te wonen.

Wonderland. (31 x uitgekomen)

Jij zou echt moeten wonen in het prachtige Wonderland moeten wonen. Het is er gezellig, maar ook mysterieus, vreemd en argwaanwekkend. Er hangt een vreemde sfeer in Wonderland, waar de bewoners dol op zijn. Mensen voor de gek houden en misleiden is wat zij het liefste doen. Toch zijn ze tegelijkertijd vriendelijk en vrolijk. In Wonderland is één en al nonsens, als een kleurrijk doolhof, waar kikkers zingen en katten vliegen. Toch heerst er een genadeloze koningin, de Hartenkoningin. Op haar aanwezigheid na is Wonderland heerlijk om te wonen!

Neverland. (61 x uitgekomen)

Jij zou echt moeten wonen in Neverland. Dit is de ideale plek om de meest geweldige avonturen te beleven. In deze woeste wildernis kun je goed survivalen met uitzicht op het prachtige tropische woud. Diep in het bos schuilen wilde dieren en mystrieuze volkeren. Neverland is een plek vol magie, dieren en avontuur. Dit enorme eiland, is omringd door een enorme oceaan. Dus als je van zwemmen, varen en klimmen houdt, is Neverland voor jou de ideale woonplek.

The Enchanted Forest. (216 x uitgekomen)

Jij zou echt moeten wonen in The Enchanted Forest. Dit is de plek waar de meeste sprookjes ontstaan; een enorm bos met middeleeuwse kastelen en markten. De meeste bewoners hier zijn vriendelijk en behulpzaam. Ook heeft The Enchanted Forest geweldige bescherming. De kasteelpoorten en de landgrenzen worden uitmuntend bewaakt door de ietwat brute soldaten. Verspreid in dit prachtige land zijn bergen en rotsen, maar ook grote weides, bossen en stranden. Als je de magie wilt beleven in deze mooie doch gevaarlijke wereld, is The Enchanted Forest een geweldige plek voor jouw droomhuisje.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • inktzwart

    Neverland yay (:

    7 jaar geleden
  • tinkerbel1

    Neverland dat komt ook omdat ik Peter Pan geweldig vind ook al is hij vals en Tinkerbell vind ik ook geweldig

    8 jaar geleden
  • mauserkat

    NEVERLAND!!!! YES!

    8 jaar geleden
  • glowfaery

    Neverland ♥

    8 jaar geleden
  • Jerauhl

    Neverland *O*

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?