Kan jij een ster worden?

Je droomt ervan om in de spotlights te staan en je naam te horen scanderen door uitzinnige fans, maar je weet niet zeker of jij hét hebt? Doe deze test en ontdek of je een ster kan worden!

Mogelijke uitkomsten

'Would be' - ster (4 x uitgekomen)

Je lijkt wel een zus van Paris Hilton, zo wanhopig ben je op zoek naar (h)erkenning. Het maakt niet uit waarmee je opvalt, zo lang je maar in het middelpunt van de belangstelling staat. Je bent vooral bekent als feestbeest door je ultrakorte rokjes en slecht imago. Je vindt dat niet zo erg. Toch zou je je daar beter meer zorgen over maken als je echt een ster wil worden. Ga na wat je echte talenten zijn en benadruk die.

Te lief (4 x uitgekomen)

'Donkey' uit de film 'Shrek' heet gewoon Donkey (Ezel). Waarom? Omdat hij niet meer, maar ook niet minder is dan dat: een ezel. Hij is lief en aanhankelijk, maar zelfs dat heeft hij niet door. Ezel weet ook niet dat hij superpopulair én geliefd is bij zijn vrienden. Zo ben jij ook. Je hebt veel vrienden, maar merkt dat amper op. Je droomt misschien wel van een mega carrière, maar mocht het eenmaal zo ver zijn, zou je je heel slecht voelen met al die aandacht. Belangrijker dan veel geld verdienen en door iedereen aangestaard worden, is gelukkig zijn. En dat ben jij nu al.

Ster in wording (15 x uitgekomen)

Je hebt potentieel en hebt al het één en het ander getoond op lokaal vlak. Je hebt ook het geluk dat je niet één, maar meerdere talenten hebt. Benut ze! Wees niet bang om af te gaan, maar jaag je dromen na. Kijk naar Anthony Arandia: eerst speelde hij mee in '16+', dan schitterde hij in 'Sara' en hij heeft deelgenomen met 'Sterren op de Dansvloer'. En daar blinkt hij zeker uit!

De megaster (11 x uitgekomen)

Robbie Williams is een echte megaster. Alles wat hij aanraakt, lijkt in goud te veranderen. Robbie weet hoe hij de aandacht vast moet houden, ook als hij niet op het podium staat. Het enige minpunt aan beroemd zijn is dat de zanger geen normaal leven meer kan leiden. Maar die prijs wil hij betalen omdat hij mag doen wat hij het liefst wil: zingen en entertainen. Jij hebt er ook alles voor over om het helemaal te maken en jij hebt talent. Ontwikkel dat nog verder en waag dan zeker je kans!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Larafin

    Ster in wording

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?